Херсон під контролем ЗСУ: ГУР МО дало єдиний шанс окупантам

Головне управління розвідки України опублікувало пост-заклик до оккупантів, які ще залишились у Херсоні – скласти зброю.

"Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини ЗСУ. Шляхи відступу російських окупантів – під вогневим контролем української армії. Будь-які спроби протидіяти Збройним силам України будуть припинені. Кожен російський військовослужбовець, який чинитиме опір, буде знищений. У вас є єдиний шанс уникнути загибелі – негайно здатися в полон", – йдеться у повідомленні ГУР МО.

Херсон
Херсон

Олена Кравець на очах у нового Зеленського з "Квартал 95" показала оскал Жені Кошовому: "Нам завжди цікаво"

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Студія "Квартал 95" опублікувала цікаву фотографію коміків Олени Кравець та Євгена Кошового, які емоційно про щось сперечаються. Проте актори переконують, що їм завжди цікаво один з одним.

"Квартал 95", скріншот: Instagram
"Квартал 95", скріншот: Instagram

Скумбрія, короп чи оселедець: дешевше 100-130 гривень у супермаркетах вже не знайти

У листопаді українські супермаркети оновили цінники на свіжу та морожену рибу. Порівняно з попереднім місяцем ця продукція стала дорожчою для українців. Оселедець слабосолона подорожчав на 9 грн. У жовтні його ціна була 97,45 грн. станом на 11 листопада 106,45 грн. Найдешевша пропозиція у Варусі – 103,90 грн за кіло, Новус пропонує оселедець за 109 грн.

Солона скумбрія, фото: Facebook
Солона скумбрія, фото: Facebook

Диктатура, приниження та шокований Алекс Топольський: фаворитка шоу "Холостяк" Саша зірвалася

Цілий тиждень гриміли скандали з романтичним шоу "Холостяк", адже учасниці, що вибули - Аделіна та Анастасія - вирішили вивалити свою правду про проект і самого Алекса. Але це не скасувало вихід в ефір 3-ї серії проекту, яка точно здивує всіх телеглядачів. Після романтичного побачення у Стамбулі та зміни господині вдома дівчат та Алекса чекає дещо цікаве.

Саша Мудра з "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Саша Мудра з "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Довго утримувати тарифи на електроенергію не зможуть: коли можуть зрости суми у платіжках

Незважаючи на суттєве пошкодження енергосистеми після масованих ракетних атак російських окупантів, тарифи на електроенергію для населення утримують на колишньому рівні. Коли суми в платіжках все ж таки можуть зрости, розповідає інформаційний портал "На пенсії".

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube