Дуже часто різні психологи та експерти міркують про те, що якщо пара не одружилася в перші 1-2 роки стосунків, то це не станеться вже ніколи, адже вони обидва (або хтось один) розцінюють один одного як пункт очікування чогось кращого.

Але буває і навпаки - пара дуже поспішає створити сім'ю, а в результаті нічого хорошого не виходить. То хто ж більш схильний одружитися не з тим партнером за знаком Зодіаку?

знаки Зодіаку, фото Pxhere
знаки Зодіаку, фото Pxhere

Овен

Вони імпульсивні, тому часто вступають у стосунки, не запитавши себе, чи справді ця людина їм підходить. Вони не хочуть зупинитися, щоб обміркувати всі плюси та мінуси стосунків із людиною. Вони просто хочуть прислухатися до своєї інтуїції та робити те, що здається їм оптимальним зараз. Вони один із тих знаків, які, швидше за все, одружаться не з тією людиною, оскільки не завжди дотримуються темпу у стосунках. Іноді діють дуже швидко.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Діва

Їх дуже турбує, що думають про них інші люди. Вони хочуть, щоб їх вважали розумним та успішним, і зроблять усе, щоб це сталося. На жаль, через це вони відчайдушно намагаються дотримуватись графіка, нав'язаного їм суспільством. Оскільки їм здається, що вони повинні одружуватися до певного віку, то в результаті можуть зійтися з людиною, яка насправді їм не підходить, бо надто поспішають. Їм здається, що всі навколо обирають свою людину, і вони мають робити те саме.

Наречена весілля. Фото: Знай.ua
Наречена весілля. Фото: Знай.ua

Козеріг

Вони думають головою, а не серцем - але це не завжди найкращий варіант, коли йдеться про стосунки. У них немає бажання шукати нові зв'язки, і вони не виносять випадкових знайомств, тому у них може виникнути спокуса зупинитися на першій же людині. У результаті вони можуть одружитися не з тією людиною, тому що хочуть швидше перейти до того моменту, в якому їм буде комфортно і вони будують свою затишну домівку.

Лев

Вони будуть щасливі у стосунках до тих пір, поки інша людина обсипає їх ласкою і приділяє їм увагу, якої вони так прагнуть. Однак фаза щенячого кохання може виявитися недовгою. Через п'ять років ця людина може ставитися до них не так, як під час першого побачення. Якщо вони одружаться надто рано, до того, як побачать, яка вона, коли стосунки перестануть бути чимось особливим, то на них може чекати сюрприз. Вони можуть опинитися з людиною, яка не докладає стільки зусиль, як спочатку очікувалося.

весілля
весілля

Нагадаємо, кому вистачить і п'ятьох, а кому потрібно 10: скільки потрібно спати різним знакам Зодіаку.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на листопад 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Овни на межі НП, Діви змінять роботу, а Водолії йдуть в азарт.