На 262-ий день війни у самому серці Києва – Києво-Печерській лаврі – вирішили помолитися за росію.

Ні, це не абсурдний жарт, а сьогоденні реалії, які показав у мережі священик Михайло Омелян.

"На території Києво-Печерської Лаври у 262-й день повномасштабного російського вторгнення моляться за росію. Який жах! Люди, доки ви будете підтримувати тих, хто належить до "церкви" окупанта?! Наші захисники Батьківщини віддають своє життя захищаючи державу і народ, а в УПЦ, та що ніби не МП, та що зрадила Україну і зараз намагається відбілитися від крові гуманітарною «допомогою» – все ще досі моляться за росію", – пише священик на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Також Михайло Оменял дивується тим, хто спокійно бачив це дійство і ніяк не зреагував, адже сьогодні міста-герої України набагато більше потребують молитв, ані "матушка-расєя".

"Мене також дивують люди, які проходять мимо, чують це все, і – мовчать. Невже не тьохкає серце і не болить душа від того, що зробили російські окупанти в Бучі, Бородянці, Андріївці, в Маріуполі, на Харківщині та на інших тимчасово окупованих територіях???", – обурився Михайло Омелян.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, московський піп, який закликав жінок народжувати для війни, раптово дав дуба в Україні. Йдеться про настоятеля храму великомучениці Варвари при штабі ракетних військ стратегічного призначення Михайла Васильєва. Священик дуже підтримував убивства мирних жителів України, і навіть закликав жінок Росії "розмножуватися", щоб у майбутньому було комусь воювати. Він прямим текстом так і говорив.