Стало відомо, що в Україні було ліквідовано священика РПЦ. Він радив росіянкам більше народжувати для того, щоб відправляти дітей на війну. Карма наздожене всіх.

Про це повідомляє сайт РПЦ та російські засоби масової пропаганди.

Йдеться про настоятеля храму великомучениці Варвари при штабі ракетних військ стратегічного призначення Михайла Васильєва. Священик дуже підтримував убивства мирних жителів України, і навіть закликав жінок Росії "розмножуватися", щоб у майбутньому було комусь воювати. Він прямим текстом так і говорив.

Російський священик, фото: вільне джерело
Російський священик, фото: вільне джерело

Тепер він ніколи не зможе нічого сказати. Увечері неділі, 6 листопада, стало відомо про загибель чоловіка, і повідомив про це заступник керуючого справами Московської патріархії єпископ Зеленоградський Сава. Раніше той уже брав участь у війнах у Чечні та Сирії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Де саме він загинув наразі невідомо, однак у нього залишилися дружина та діти. Таким чином він поплатився за свої слова раніше.

Російський священик, фото: вільне джерело
Російський священик, фото: вільне джерело

"Кожній дамі Господь дав можливість народити багато дітей. І якщо жінка, виконуючи цю заповідь "плодіться і розмножуйтеся", відмовилася від штучних методів переривання вагітності в найширшому діапазоні, то, мабуть, дитина у неї буде не одна. А отже, їй не так боляче і страшно буде з ним розлучатися, хай навіть на якийсь час", — заявляв Васильєв у жовтні 2022 року.

І так буде з кожним, хто наважиться прийти із агресією на нашу землю. Усього за вісім із половиною місяців було ліквідовано 76 460 осіб (+530 за добу). Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ. Найбільші втрати противник зазнав на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Нагадаємо, скільком росіянам робили пластику, щоб ті працювали двійниками путіна.

Раніше повідомлялося, що росіяни ввели масові репресії в Мелітополі через страх перед партизанами: перевіряють телефони та обшукують

Також, Подоляк знову дорікає Заходу за повільну реакцію, а Арестович під "заспокійливим соусом" звернувся до українців .