Риси характеру визначають, чи будете ви консервативним марнотратником, чи тим, хто витратить останнє на вечірки.

Навести порядок у грошових заощадженнях буває корисно, особливо наприкінці року. Астрологи радять прислухатися, що підказують сузір'я під якими ви народились.

Фінансовий гороскоп. Фото: скриншот з відео
Фінансовий гороскоп. Фото: скриншот з відео

Овен

Будучи першим знаком зодіаку, ви спокійно берете на себе лідерство в грошових питаннях, але можете стати жертвою власної імпульсивності. Користайтесь порадами друга або колеги.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Телець

Жити хорошим життям є вічною метою Тельця; як бики зодіакального колеса, вони люблять побалувати себе найкращими речами, які може запропонувати життя.

Близнюки

Постійний член соціальних мереж, Близнюки можуть скористатися цим, щоб встановити нові зв’язки, розгалуження вашої мережі та пошуку роботи, яка справді відповідає вашим цінностям.

Рак

Пристрасть є сильною рисою для цього знака зодіаку, що означає, що ви легко розчаровуєтеся, якщо ваша робота не задовольняє вас емоційно.

Лев

Левів на довго не вистачає, і через брак терпіння людям буде важко оцінити вас як командного гравця. Ваші природні тенденції лідера вже привернули увагу керівництва, тепер настав час показати, що ви справді варті довіри.

Діва

Ваш перфекціонізм забезпечив думку, що будь-який проєкт, делегований вам, у надійних, хоч і прискіпливих руках. Однак ви можете виявити, що відходите на другий план у команді.

Терези

Миротворець зодіаку, Терези завжди шукає шлях найменшого опору. Хоча так можна завоювати друзів, це не принесе лаврів на роботі. Тож не затримуйтесь пізно, щоб допомогти своїм колегам.

Скорпіон

Ключ до гарного фінансового планування — це прозорість — слово, яке часто асоціюється з цим знаком зодіаку, який характеризується закритістю та загальною недовірою до людей.

Стрілець

Подібно до Близнюків, Стрілець благословенний процвітаючою соціальною мережею, і йому рідко доводиться шукати роботу — потрібні можливості просто потрапляють їм на коліна.

Козеріг

Ніхто ніколи не буде говорити з Козерогом про фінансове планування — вони вже написали про це книгу.

Водолій

Водолії не з тих, хто люб’язно ставиться до тих, хто намагається кинути виклик їхнім методам, оточуючим може бути складно співпрацювати з вами на роботі — але це не має значення, оскільки ви все одно збираєтеся демонтувати корпоративну систему.

Риби

Життя для Риб — це грядка з трояндами, і ви можете виявити, що ваша примхлива натура не сприймає такі слова, як "інвестиційні плани" та "постійні депозити". Завжди допомагає залишатися відповідальним за свої витрати та одним оком дивитися на ширшу картину.

Нагадаємо, ми писали, що Водолій, Овен, Близнюк та Рак: цим чотирьом знакам Зодіаку посміхнеться фортуна до кінця листопада.

Як повідомляв "Знай.ua" одружуються одразу, а потім шкодують: 4 знаки Зодіаку, які пов'язують життя не з тими людьми.

Також "Знай.ua" інформував, близнюки нерішучі, а Козероги прокрастинатори: яку найгіршу звичку мають знаки Зодіаку