Візит президента до Херсона: пропагандисти закликають розпочати кримінальну справу проти Зеленського, і в усьому бачать "зраду"

Загалом через три дні після звільнення Херсона від російської нечисті до міста приїхав Володимир Зеленський. Звичайно, це сильно не сподобалося росіянам, які й почали обурюватися в соціальних мережах. Вони ж вважають Херсон своєю територією, що не підтверджено жодною цивілізованою країною. Ось вони і починають скаржитися, що жодного удару по місту в цей час не було завдано.

Володимир Зеленський, фото: Офіс президента
Володимир Зеленський, фото: Офіс президента

Екстрасенс Гордєєв попередив про зрадників, обстріли і важливий небезпечний день: "У п'ятницю..."

Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв розповів, що найближчим часом чекає на місто України. Макс Гордєєв на своїй сторінці в Instagram зробив розклад на тиждень – передбачення містами України. Макс пройшовся всіма містами та областями, і зазначив, що наступного тижня активізуються зрадники. Майже всіма містами екстрасенс спрогнозував прильоти і закликав не нехтувати сигналами тривоги.

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Різка зміна погоди та серйозне попередження водіям: якою погодою зустріне українців вівторок 15 листопада

Відома синоптика Наталія Діденко прогнозує, що вівторок, 15 листопада, в Україні буде сухим та навіть сонячним. Проте є можливість появи туманів. За її прогнозом, температура повітря буде вже досить низькою, але не скрізь. Протягом дня у більшості областей очікується +3+8 градусів. У той же час, у західних областях та у південній частині - знову буде тепло, +9+14 градусів, додає вона.

Прогноз погоди, скріншот з відео
Прогноз погоди, скріншот з відео

Джим Керрі та онук Степана Бандери: росія визначилася з головними ворогами

Онукові Стефану Бандері та актору Джиму Кері МЗС Росії заборонило в'їзд до РФ, у рамках нових "санкцій". МЗС Росії оголосило про запровадження персональних санкцій щодо 100 громадян Канади. Як повідомили у відомстві, в'їзд був закритий у відповідь на практику запровадження санкцій проти Росії.

Джим Керрі. Фото: Youtube
Джим Керрі. Фото: Youtube

У Нафтогазі попередили про нові рахунки за газ: що зміниться для українців після 20 листопада

Газопостачальна компанія Нафтогаз, яка замінила минулого постачальника та перевела майже всю частину населення на себе, попередила українців про нові рахунки за газ. Незабаром споживачі отримають сформовані за жовтень місяць платіжки. У Нафтогазі повідомили, що отримати рахунки за газ можна буде після 20 листопада "Укрпоштою".

Нафтогаз, скріншот з відео
Нафтогаз, скріншот з відео