15 листопада українська енергетика зазнала наймасштабнішого удару за всю війну. Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Міністр зазначив, що підступна атака держави-терориста позначиться не тільки на нашій енергосистемі – відголоски відчують і країни-сусіди.

"Сьогодні знову росія наносить масштабні ракетні удари по об‘єктах енергетики. Це наймасованіший обстріл енергосистеми з початку війни. Ця атака може мати вплив не тільки на енергосистему України, але й на енергосистеми деяких наших сусідів. Влучання відбуваються по всій українській енергосистемі: як по об‘єктах генерації, так і по системі передачі електроенергії. Запроваджені аварійні відключення. Після поразок на військовій і міжнародній аренах ворог здійснює чергову спробу терористичного реваншу і намагається нанести максимальної шкоди нашій енергосистемі напередодні зими. Прошу всіх поставитись з розумінням до критичної ситуації з енергопостачанням, зберігати спокій і довіряти енергетикам і ЗСУ", – пише міністр енергетики Герман Галущенко.

Як повідомляв Знай, 15 листопада терористи завдали масштабного удару по нашій державі – ракетами обстріляно багато областей, у містах зникло світло та вода.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще