Тривожні новини прийшли з братської Польщі, прем'єр Республіки Матеуш Моравецький терміново скликає Комітет Ради міністрів з питань національної безпеки і оборони.

Про це повідомив представник польського уряду Петро Мюллер, повідомляють польські медіа.

Матеуш Моравецький. Фото: скриншот  YouTube
Матеуш Моравецький. Фото: скриншот YouTube

За поки що не підтвердженою інформацією журналістів, під час ракетних ударів по Україні дві ракети впали в Люблінському воєводстві, внаслідок чого загинули двоє людей.

Публікація Петра Мюллера, скріншот: Twitter
Публікація Петра Мюллера, скріншот: Twitter

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Публікація BNO News, скріншот: Twitter
Публікація BNO News, скріншот: Twitter

Кореспондент Radio Zet неофіційно повідомив, що у селі Пшеводув поблизу українського кордону впали дві ракети та потрапили у зерносушарки. Повідомляється навіть про загибель двох людей. На місце події прибули представники поліції, прокуратури та війська.

У той же час, Radio Lublin повідомляє іншу версію. Інцидент у Пшеводові стався близько 15.40 на перевантажувальних терезах, куди заїжджають трактори з вантажами. Цю інформацію радіостанції підтвердили у місцевій поліції. За попередніми висновками, трактор, який в'їхав на ваги, раптово вибухнув. Радіо також повідомляє про загибель двох людей.

Польська поліція, скріншот: YouTube
Польська поліція, скріншот: YouTube

Також варто розповісти нашим читачам, що сусідня Молдова у вівторок увечері, 15 листопада, припинила отримувати електроенергію з Румунії, після чого в деяких регіонах країни зникло світло. Віце-прем'єр Молдови Андрій Спину повідомив, що причиною відключень електроенергії стали ракетні обстріли росією української критичної інфраструктури.

Нагадаємо, Kyivstar і Vodafone Ukraine попереджають про проблеми зі зв'язком та інтернетом.

Раніше повідомлялося, наймасштабніша ракетна атака за всю війну: енергетика України зазнала страшного удару.

Також, ракетний обстріл України 15 листопада: під удар потрапили житлові будинки у Києві.