Стало відомо про те, які міста незабаром можуть знову опинитися під ракетним ударом росіян. Жителям якихось областей до кінця тижня потрібно бути обережнішими.

Про це повідомила астролог Яна Езотеричка у своєму новому розкладі. Ролик був опублікований на її власному YouTube-каналі, де вона регулярно намагається зробити прогноз про майбутнє країни.

Наразі карти показали, що ситуація в країні буде вкрай складною протягом тижня, і над багатьма українськими містами зависла серйозна небезпека.

Астролог, фото: скріншот із відео
Астролог, фото: скріншот із відео

Насамперед у зоні ризику опинилися такі населені пункти: Черкаси, Світловодськ, Дніпро, Харків, Вінниця, Суми, Хмельницький. На деяких взагалі чекають посилені ракетні удари.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"У Вінниці можуть бути хитрі плани окупантів. Тут дуже непроста військова енергія. Буде складна ситуація у цьому місті. У Сумах, на жаль, можуть бути розчарування та жорстокі смерті. Варто бути дуже обережним цього тижня. У Хмельницькому може бути якийсь якийсь удар по землі. Певні побоювання є", - сказала астролог.

До речі, на нас незабаром можуть чекати деякі перемоги у Харківській області. У тій частині, яка все ще перебуває під окупацією, хоч і прильоти можуть бути досить серйозними.

Таро, скріншот: YouTube
Таро, скріншот: YouTube

До речі, удари 15 листопада не стануть останніми українською столицею, і росіяни готуватимуть нову провокацію для Києва.

"У Києві цього тижня будуть смерті. Карта Часу показує, що тривалий проміжок часу відбудовуватимуть енергосистему. Ситуація дуже заплутана. У Києві тиждень буде досить складним", - сказала жінка.

Нагадаємо, що Укренерго попередило українців про найважчі дні: варто добре підготуватися

Раніше повідомлялося, що 80 гривень за десяток - ще "квіточки": ціни на яйця у 2023 році можуть досягти катастрофічного рівня

Також, у грудні на пенсіонерів чекають чергові бонуси у вигляді виплат - кому світять додаткові 600 гривень