Названо наступний після Херсона напрям, де росіяни спробують "героїчно" програти

Стало відомо, які напрями можуть стати пріоритетними у росіян найближчим часом. Втеча з Херсона сильно їх підкосила, тому вони потребують якихось перемог. Про це у своєму стримі розповів військовий експерт Олег Жданов, де регулярно висловлюється на тему ситуації на фронті, і намагається робити власні прогнози щодо подальших дій окупантів.

Херсон
Херсон

Чи буде достатньо хліба наступного року: аграрії не змогли якісно провести посів озимої пшениці

В Україні посів озимої пшениці цього року пройшов не в найкращих умовах, а досить часто й з недотриманням необхідних строків через тривалі дощі та відповідне запізнення збору врожаю попереднього сезону. Зважаючи на таку ситуацію, врожайність пшениці наступного року може бути суттєво меншою. Про це повідомила аналітик УКАБ Світлана Литвин.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Врожаїв зерна може не вистачити, фото "Спецкор"
Врожаїв зерна може не вистачити, фото "Спецкор"

Наближаються бої за Маріуполь: окупанти чіпляються за останню надію оборони

Стало відомо, що російські війська на тлі успіхів Збройних сил України почали готуватися до нової битви за Маріуполь. Бояться, що й звідти скоро доведеться тікати. Про це заявив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Розстріляний Маріуполь. Фото: скриншот Youtube
Розстріляний Маріуполь. Фото: скриншот Youtube

путін повернув країну в 1917 рік, окупанти знову роблять замах на життя продажних російських командирів: "Смута"

У Росію поступово почав повертатися 1917 рік, коли військові знову почали вбивати своїх командирів. З такими успіхами розвал недоімперії відбудеться ще раніше. Справа в тому, що в Росії все більше людей незадоволені політикою диктатора путіна, і це стосується військових. Ламаються навіть пропагандисти, адже розмови йдуть про те, як Україна виграє війну у "другої армії у світі".

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Україна зустріне перші морози та сніги: яким областям готуватися до суттєвого похолодання та ожеледиці, прогноз на 17 листопада

Синоптикиня Наталка Діденко попередила українців про пристойне похолодання, яке зміцніє до кінця тижня. За її словами температура повітря може знижуватися до 5-10 градусів морозу вночі! Нижче нуля слід чекати також протягом дня. Наталка Діденко додає, що за такої синоптичної ситуації може посилюватися вітер навіть до штормових значень.

снігопад
снігопад