У Росію поступово почав повертатися 1917 рік, коли військові знову почали вбивати своїх командирів. З такими успіхами розвал недоімперії відбудеться ще раніше.

Про це 24 каналу розповів російський опозиційний політик Ігор Яковенко.

Справа в тому, що в Росії все більше людей незадоволені політикою диктатора путіна, і це стосується військових. Ламаються навіть пропагандисти, адже розмови йдуть про те, як Україна виграє війну у "другої армії у світі".

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Народ на дев'ятий місяць війни почав відкривати очі на те, що сьогодні насправді відбувається в Україні, і однією з причин цього стала втрата Херсона.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Однак люди, з невипаленими у себе залишками мозку, сумніваються у здібностях російської мобілізації. Адже з мобілізацією в Росії нічого не виходить",

– каже Ігор Яковенко.

Крім того, далі політик згадав події 100-річної давнини, адже і тоді всередині російської почали наростати напруження, які виливались у нові конфлікти. Новоприбулі бійці вже почали піднімати руку на своїх командирів, а це багато про що говорить.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

"У Росії наближається ситуація 1917 року, коли російські військові вилізли з окопів, повалили лінію фронту і почали вішати, розстрілювати та вбивати командирів. А матроси викидали офіцерів за борт. У російській історії це називається словом "смута",

- наголосив далі Ігор Яковенко.

Історія показує, що подібні процеси відбувалися неодноразово і були початком великих революцій, тому нам залишилося ще трохи зачекати.

"А далі почнуться елементи громадянської війни, самозванство та поступовий, але дуже швидкий розвал Росії",

– сказав політик.

Нагадаємо, що небо обороняється: як встигли показати американські ЗРК NASAMS в Україні.

Раніше повідомлялося, що росія може отримати свого Януковича: "кухар путіна" Пригожин з 18 років став затятим карним злочинцем

Також, у МЗС України поставили росіян на місце через розмови про мирні переговори