Кейт Міддлтон зустрілася з українськими біженцями в Британії, у місті Редінг принцесу зустріли українським короваєм та сіллю - традиційними вітаннями дорогих гостей.

У місті Редінг українці, які вимушено виїхали з України через вторгнення росії, зустріли принцесу Кейт Мідлтон. Вона також поспілкувалась з волонтерами та зробила кілька малюнків з дітьми, провівши час на майстер-класі.

Кейт Мідлтон. Фото: Twitter
Кейт Мідлтон. Фото: Twitter

Візит Кейт нібито відбувся після того, як Королівський фонд запропонував підтримку стратегії першої леді Олени Зеленської щодо психічного здоров'я та благополуччя українських біженців. Зеленська пропонувала своє бачення вирішення проблеми.

Кейт Мідлтон. Фото: Twitter
Кейт Мідлтон. Фото: Twitter

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На Кейт Мідлтон темно-синя сукня LKBennett в жовтий горошок, у кольорах, що асоціюються з Україною.

Кейт Мідлтон. Фото: Twitter
Кейт Мідлтон. Фото: Twitter

Минулого тижня Королівський фонд принца і принцеси Уельських скликав круглий стіл, щоб запропонувати підтримку стратегії першої леді Зеленської щодо психічного здоров’я, яка була оголошена в серпні для вирішення проблеми впливу поточного конфлікту на психіку.

Кейт Мідлтон. Фото: Twitter
Кейт Мідлтон. Фото: Twitter

Для цієї події вона вибрала нейтральний макіяж, використавши темну підводку для очей і нюдову помаду.

Нагадаємо, ми писали, що перша леді Олена Зеленська зробила все для тих, хто зазнав насильства: "Це вже четверте..."

Як повідомляв "Знай.ua" королева Єлизавета врятувала Меган Маркл від "проклятої" тіари.

Також "Знай.ua" інформував, перша леді Олена Зеленська виїхала до Португалії заради важливих людей: "Не виняток".