Всі дівчата, та й багато хлопців люблять носити різні прикраси. Браслети, кольє, чережки, обручки - все це міцно увійшло в наше життя.

І, звичайно ж, усім подобається носити саме шляхетні метали та каміння. Але є один зщагвоздочка, адже не всім можна це носити.

Зараз ми розглянемо такий матеріал, як золото.

Золотий батон. Фото: скрін youtube
Золотий батон. Фото: скрін youtube

Золото завжди вважалося символом багатства та процвітання, але, крім цього, воно є потужним джерелом сонячної енергії, тому далеко не всім підходить як ювелірні прикраси. Представникам деяких знаків зодіаку потрібно бути дуже обережними у використанні виробів із цього металу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Діва

Люди, народжені під знаком Діви, відрізняються практичністю, раціональністю, педантичністю та гострим розумом. Крім того, Сонце відповідає за дванадцятий будинок їхньої натальної карти, яка контролює самопочуття, ставлення до хвороб. Діви за природою недовірливі, педантичні у питаннях харчування, гігієни, режиму дня. Вони ощадливі та економні. Всі ці якості створюють цілісну особу, яка погано гармонує із золотом. Енергія золота суперечить внутрішній енергетиці цього знака, викликаючи серйозний дисбаланс. Тому Дівам не рекомендується щодня носити золоті прикраси, але їх можна мати і одягати в особливо урочистих випадках.

Золотий годинник
Золотий годинник // prozoloto.com

Риби

Риби відносяться до неймовірно чутливих і образливих знаків, яким протипоказана енергія Сонця та Вогню. У них дуже тендітна аура, яка руйнується під його впливом, роблячи людину незахищеною. Золоті прикраси можуть викликати дискомфорт, стимулювати хвороби, ослаблення імунітету, депресію. Вони створюють несприятливу атмосферу навколо Риб та загострюють їхні стосунки з оточуючими, породжуючи плітки, сварки, конфліктні ситуації. Тому золоті прикраси Рибам слід носити постійно, особливо у колективі. Виняток можна зробити тільки для тонкого обручки.

Козеріг

Люди, народжені під знаком Козерога, — трудоголіки та екстраверти, що люблять самотність і нерідко присвячують своє життя служінню якійсь важливій для себе справі. Для них головне в житті – відчуття надійності, міцності та стійкості. Їхня внутрішня енергетика знаходиться в дисбалансі з енергією золота, тому їм категорично протипоказані будь-які золоті прикраси, небажано навіть мати їх у будинку. Окрім проблем зі здоров'ям та безгрошів'я, вони нічого не принесуть у їхнє життя. Особливу шкоду золоті прикраси можуть завдати Козерогам, які займаються бізнесом, пов'язаним із залізом, вугіллям або енергією.

Золотий унітаз, фото: скріншот з відео
Золотий унітаз, фото: скріншот з відео

Нагадаємо про 3 найупертіші знаки Зодіаку: одразу знайте, з ким маєте справу.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на листопад 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Овни на межі НП, Діви змінять роботу, а Водолії йдуть в азарт.