Українці продовжують жити як на пороховій діжці після початку повномасштабної війни. Наразі до ракетних ударів додалися ще й проблеми з електрикою.

У Міністерстві внутрішніх справ України записали спеціальний ролик для громадян, де розповіли, як можна вберегти свій будинок від пожежі у разі відключення електроенергії.

Це досить поширене явище, оскільки техніка може витримуватися таких частих відключень енергії. Проведення може замкнути, що й призведе до непоправних наслідків.

Також часто до сильних пожеж може призвести навіть звичайна маленька свічка, тому рекомендується не залишати їх запаленими без нагляду, не палити до кінця, а також залишати залишки завдовжки 2-3 сантиметри.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Свічки, скріншот з відео
Свічки, скріншот з відео

Звичайно ж, бажано їх тримати якнайдалі від матеріалів, які легко спалахують. Використовувати найкраще невисокі металеві свічники.

Що стосується генераторів. Користуватися ним потрібно на відкритому повітрі, на відстані від будинку щонайменше шість метрів. Зберігати його обов'язково потрібно в сухому місці, адже дотик до мокрого генератора або підключених пристроїв призводить до ураження.

Генератори, скріншот: YouTube
Генератори, скріншот: YouTube

Паливо, яке розлите на гарячі деталі генератора можуть спалахнути, а також рекомендується встановити детектори чадного газу.

Всі ці поради можуть вас убезпечити в ситуації, що склалася.

Нагадаємо, що вечеря скасовується: нові ціни на хліб, гречку, цукор та яйця змусять українців рахувати кожну копійку

Раніше повідомлялося, що українці продовжують сидіти без електрики - скільки вже вдалося заощадити, і чому цього замало

Також, у Києві встановлять одразу дві головні ялинки країни, у Кличка здивували заявою до Нового 2023 року