Підозрюваний у корупції колишній очільник Нацбанку України знаходиться у Відні.

Кадр з кав'ярні, де Кирило Шевченко спокійнісінько насолоджується горнятком кави, потрапив у обєктив небайдужих громадян. Як виявилося, зниклий після раптової відставки Шевченко знаходиться у Відні. На фото він за філіжанкою кави з ексдепутатом Олександром Грановським.

Кирило Шевченко, скріншот відео
Кирило Шевченко, скріншот відео

Обидва оголошені у розшук та ховаються від НАБУ/САП за кордоном.

Голова НБУ Шевченко подав у відставку на початку жовтня, причиною вказано за станом здоров'я. Це був неочікуваний крок, але не для Кирила Шевчека, адже вже за декілька днів НАБУ повідомило його про підозру.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Справа стосується періоду, коли він очолював Укргазбанк. Так, протягом 2014-2019 років п'ятеро підозрюваних (серед яких і Шевченко) незаконно вивели із банку 206 мільйонів гривень.

Кирило Шевченко. Tеlegram
Кирило Шевченко. Tеlegram

Через такі самі обставини у такому ж порядку повідомили про підозру й одному з заступників "Укргазбанку" та заступнику директора департаменту по роботі з корпоративними віп-клієнтами цієї держустанови.

Слідство встановило, що посадовці "Укргазбанку" у листопаді 2014 році запровадили схему виведення коштів із держбанку через сплату послуг псевдопосередникам нібито за залучення коштів великого бізнесу та державних установ і підприємств.

Нагадаємо, ми писали, що українцям нагадали про важливі нюанси надання соцдопомоги: що потрібно знати.

Як повідомляв "Знай.ua" українці можуть отримати нову грошову допомогу для придбання медикаментів: як оформити

Також "Знай.ua" інформував, Україну та світ незабаром наздоженуть нові труднощі, ще одна війна не за горами: екстрасенс розповіла, коли світ знову стане стабільним.