Цінники на "молочку" можуть досягти європейського рівня: названо причину стрімкого подорожчання

Ціни на молочку. Фото: скрін youtube
Ціни на молочку. Фото: скрін youtube

Цінники на українську молочну продукцію можуть піднятися на 10-15%, і це подорожчання провокують одразу кілька вагомих чинників. Про це розповів виконавчий директор Спілки молочних підприємств Арсен Дідур. За словами експерта, закупівельна вартість молочної сировини зросла відразу на третину і виробники прагнуть підняти цінники до європейського рівня. Це неминуче спричинить підвищення цінників на готову продукцію на полицях магазинів.

Ані Лорак показала, які боки наїла на путінських подачках: "Буде вогонь"

Ані Лорак, фото: Знай.ua
Ані Лорак, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Відома співачка Ані Лорак, яка в розпал кровопролитної війни вважала за краще відмовчатись і залишитися на боці путінської росії, показала свою репетицію танців для концерту. Ані Лорак має багатомільйонну аудиторію шанувальників, саме тому зірка намагається часто радувати їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Новий наступ рф готує з білорусі: Генштаб повідомив про загрозу

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Замначальника Генштабу ЗСУ Олексій Громов повідомив, звідки рф готує новий наступ, але заспокоює українців, адже до такого наступу готові. На брифінгу Генштабу ЗСУ Олексій громов зазначив, що за інформацією розвідки, путін буде пробувати прорвати оборону на Чернігівському та Сумському напрямках. Але він запевнив, що на кордоні з білоруссю прикордонники та ЗСУ чекають наступу, та взмозі дати відсіч.

В Україні оголошено перший рівень небезпеки: до людей звернулися з важливими проханнями

Зима сніг. фото: Знай.ua
Зима сніг. фото: Знай.ua

В Україні через ожеледицю та сильні опади оголошено перший рівень небезпеки. По всій країні, окрім Закарпаття та півдня, прогнозують ожеледицю, а ближче до ночі – сильний дощ та мокрий сніг. Про це повідомляють у ДСНС. Вночі 19 листопада синоптики прогнозують у більшості північних та центральних областей - сніг та налипання мокрого снігу.

Потап зганьбився з дірявим одягом, коли підсів до Валерія Залужного: "Кохту моль побила"

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

Чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко (Потап) за літо почув багато критики від українців за те, що не перебуває в рідній країні, а відсиджується в теплих краях. Згодом репер звичайно ж повернувся в Україну, але іноді все ж таки виїжджає з благодійною метою закордон. Нещодавно артист був у Португалії, а зараз засвітився вже в Україні у компанії Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.