Замначальника Генштабу ЗСУ Олексій Громов повідомив, звідки рф готує новий наступ, але заспокоює українців, адже до такого наступу готові.

На брифінгу Генштабу ЗСУ Олексій громов зазначив, що за інформацією розвідки, путін буде пробувати прорвати оборону на Чернігівському та Сумському напрямках.

Є інформація, що рф хоче спробувати провести наступ з білорусі на території Чернігівської та Сумської областей. Якщо далі брати, амбіційні плани противника, він може також спробувати проведення наступальних дій з білорусі. - зазначив Громов.

Олексій Громов. Фото: скриншот Youtube
Олексій Громов. Фото: скриншот Youtube

Але він запевнив, що на кордоні з білоруссю прикордонники та ЗСУ чекають наступу, та взмозі дати відсіч:

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Але це все у них в планах, і це все вже було в нашій історії й ми гідно давали відсіч. На даний час противник дійсно перекидає свої війська на деякі напрямки, але ми теж вживаємо заходів. - зазначив Громов.

Трохи раніше у Генштабі не виключали також повторної спроби росіян знову піти наступом на Київ з білорусі.

Наразі, на кордоні з білоруссю вибудуваний бетонний паркан, та кордон розділяють виликі заміновані рови.

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ вже наближаються до великих міст Луганської області, доки новоприбулі мобіки лежать покинуті на полях.

Як повідомляв "Знай.ua" ЗСУ почали вести себе на полі бою непередбачено, і наступний крок здивує окупантів.

Також "Знай.ua" інформував, ціла рота мобіків драпанула з передової, як тільки побачили роботу артилерії ЗСУ.