У Росії знову проблема з мобілізованими громадянами. Війна виявилася не такою "казковою", як їм раніше розповідали по телевізору, і тепер вони бунтують. Раніше треба було думати.

Новий ролик зі зверненням почали розповсюджувати по мережі російські медіа. Там ціла рота військових вирішила звернутися до своєї влади, яка просто їх кинула як "гарматне м'ясо" на фронт.

на росії мобілізують безхатьків
на росії мобілізують безхатьків

Вони зазначають у своїй заяві, що були змушені відійти від їхніх позицій, і командування було повідомлено про це. Причина в тому, що їх за кілька тижнів перекидали з місця в місце, і головним завданням було копати землю. Ось вам і «друга армія у світі».

"Озброєні ми були автоматами Калашнікова, і гвинтівками "мосинками". Найважче озброєння - це гранатомети РПГ, дальність стрілянини якої не перевищувала 500 метрів", - кажуть вони. Ну, мабуть лопати, якими вони копали окопи, або собі могили.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Окупанти, фото: скріншот із відео
Окупанти, фото: скріншот із відео

Примітно, що це було радянського виробництва, термін придатності якої вже давно вийшов. Командування обіцяло при цьому захистити, але про українське угруповання військ зовсім недалеко їх не попередили.

"Ми займалися своїми справами, а потім було завдано досить потужного мінометного обстрілу, в результаті якого були загиблі. В результаті виявилося, що у нас немає зв'язку ні з керівництвом полку, ні з командуванням батальйону, ні навіть між підрозділами не було організовано жодного зв'язку. Ми не здатні були щось зробити" - продовжують вони скаржитися.

Російська артилерія їх не захистила, хоча це було обіцяно, і постійно їх годували "сніданками", що призвело до трагедії.

"У результаті ми як підрозділ взагалі не могли нічого зробити, просто зазнавали втрат. У результаті було прийнято рішення просто відійти назад" - плачеться "друга армія у світі". Нічого дивного, адже для путіна це просто "гарматне м'ясо", яким можна всіляко керувати.

Нагадаємо, що російські окупанти почали застосовувати хімічну зброю проти свого ж народу .

Раніше повідомлялося, що путін наказав звезти до Херсона тисячі окупантів і багато артилерії: настають важкі бої за місто

Також готовність до переговорів: Україну схиляють і компроміс путіна