Ольга Сумська згадала покійну Руслану Писанку у її 57-річчя: "Біль"

Руслана Писанка, фото: Знай.ua
Руслана Писанка, фото: Знай.ua

Ольга Сумська кілька місяців тому вляпалася у скандал перед виступом у Празі, прем'єра якого була призначена на 16 жовтня 2022 року. Все через те, що вона зібралася грати у російськомовній виставі, за романом російського письменника Михайла Булгакова, російського режисера Валерія Біляковича, який помер ще 6 років тому. Усі ми пам'ятаємо той жахливий день, 19 липня... коли з життя пішла відома українська телеведуча Руслана Писанка. Ніхто не міг повірити, що жінки більше немає з нами. 17 листопада 2022 року їй могло б виповнитись 57 років, про що і нагадала Ольга Сумська в Instagram.

Супермаркети змінили ціни на сіль, цукор та борошно: чи варто бігти на закупівлі

Сіль. Фото: Youtube
Сіль. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українські супермаркети змінили ціни на цукор, сіль та борошно. Що стало дешевшим, а що дорожчим і чи варто поспішати на закупівлю даних товарів, показують дані моніторингу, опубліковані порталом Мінфін. Повномасштабна війна дала серйозний поштовх цінам у магазинах. Подорожчало все, навіть такі елементарні та завжди потрібні на кухні товари, як цукор, сіль та борошно. Нині цінники на деякі позиції почали падати, але суттєво заощадити не вийде.

путін поставив усе на головну битву в Україні, і це не Донбас із Кримом: кожен українець буде зобов'язаний боротися

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Українців закликали кожного готуватись до головної битви цієї війни. Нікого не омине стороною. Останньою битвою України на цій війні перед перемогою може стати битва не за Донецьк чи Луганськ, і навіть не за Кримський півострів. У путіна зараз інша тактика. Свою думку щодо цього вирішив озвучити колишній радник голови Міністерства внутрішніх справ України та керівника Офісу президента Віктор Андрусів. Виявляється, остання битва вже розпочалася, і вона йде. Це битва за те, хто зможе пережити цю зиму. Диктатор путін вже ніяк не зможе здобути військову перемогу після втрати Херсона.

Фіналісти ЧС-2022: "живий Нострадамус" назвав збірні, які зможуть взяти кубок і попередив про падіння літаків

Чемпіонат світу 2018, збірна Франції, кадр з трансляції
Чемпіонат світу 2018, збірна Франції, кадр з трансляції

Передбачаючий майбутнє пророк на прізвисько "Живий Нострадамус" виніс свій вердикт чемпіонату світу з футболу, заявивши, що передбачив як Covid-19, так і смерть королеви Єлизавети II. Атос Саломе з Дивінополіса, Бразилія, дав свій прогноз на турнір у Катарі, назвавши лише п'ять команд, які мають шанси на вихід у фінал, та дві, які справді туди потраплять.

Миколая 6 грудня, Різдво 25 грудня, а Водохреща 6 січня: українці голосують за новий календар православних свят

Новорічні свята в Україні, фото: Informator
Новорічні свята в Україні, фото: Informator

Вже багато років з наближенням зими в українському суспільстві відбуватимуться розмови щодо того, коли святкувати Різдво – 25 грудня чи 7 січня. Прихильники 25 грудня зазначають, що це навіть логічно, адже період до цього святого свята – Великий піст і не логічно на цей час відзначати той самий Новий рік, який випадає на 1 січня. Противники такого переходу переконані, що 25 грудня - це лише католицьке свято, адже ми православні. Несподівано, але зараз побільшало людей, які виступають за перенесення Різдва на 25 грудня, адже 7 ​​січня було нав'язано нам росією, а через війну, яку розпочав путін, не хочеться мати нічого спільного з цією країною, навіть свята.