Стало відомо, що українців закликали не включати кондиціонери в нинішній ситуації. Занадто багато електроенергії беруть, яка зараз у дефіциті.

Про це повідомив генеральний директор компанії YASNO Сергій Коваленко.

Він закликав мешканців Києва значно обмежити використання електрообігрівачів, і робиться це для того, щоб уникнути сильного навантаження на енергосистему.

Кондиціонер, скріншот з відео
Кондиціонер, скріншот з відео

Якщо у нас зараз є світло, це, на жаль, не означає, що все добре і може працювати без перебоїв. МВт споживання електроенергії. Це розкіш, яку ми зараз не можемо собі дозволити. Інакше ризикуємо залишатися без світла тривалішим часом", — заявив він.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

До речі, раніше в компанії зазначили, що відключення електроенергії в Україні триватимуть щонайменше до кінця березня, але вони стануть значно коротшими. Відбудеться це в тому випадку, якщо росіяни не зважаться на нові обстріли нашої інфраструктури, чим вони займаються майже два місяці.

Обігрівач, фото: Instagram
Обігрівач, фото: Instagram

Ця зима буде однією з найскладніших за всю історію української незалежності, і громадянам потрібно бути готовими до будь-якого результату.

Розслаблятися не можна в жодному разі, тому продовжуємо заощаджувати і наближати нас до перемоги.

Відключення електрики, скріншот: YouTube
Відключення електрики, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що чекати до весни не будуть? На скільки в Україні подорожчає газ, електрика та опалення

Раніше повідомлялося, що енергетики готують сюрприз українцям: люди будуть у захваті

Також влітку було дорожче: українців порадували новими цінами на банани, виноград та яблука.