Російська пропаганда вкотре пробила дно, коли намагалася переконати народ у тому, що все йде за планом. Нові "прогнози екстрасенсів".

Новий сюжет вийшов у сюжеті однієї з пропагандистських телепередач, і прикро, що люди продовжують вірити в те, що їм ведуть мовлення по телевізору.

Пропагандисти. Фото: кадри з відео
Пропагандисти. Фото: кадри з відео

Цього разу до зомбування свого ж населення вони залучили "важку артилерію", якій чомусь продовжує вірити більшість людей. Йдеться про екстрасенсів, тарологів, а також конспірологів. Всі ці псевдоексперти в ефірі на федеральному каналі намагалися переконати росіян у тому, що Україна незабаром зовсім зникне зі світової карти, а їхня країна стане "оазою світла".

За версією всіх цих людей незабаром станеться програш України у війні, і наша країна нібито повністю втратить суверенітет. Також вони вважають, що Захід розвалиться найближчими роками, і за цей час Росії вдасться стати найуспішнішою країною у світі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Екстрасенс
Екстрасенс

"Не так все буде погано. Десь із квітня стан справ у Зеленського критичний. Це перемога, ми дуже довго і нудно йдемо, але в результаті отримуємо саме ту довгоочікувану перемогу. Бачиться якийсь розвал Заходу наприкінці 2023-2024 року. Україна в у тому вигляді, яку ми її знаємо, більше існувати не буде, це останній президент цієї країни. У 2025 році Росія стане оазою світла, всі прагнутимуть потрапити сюди, але не кожному це буде дано", - заявили "експерти" Малахова.

При цьому всі свої прогнози пропагандисти пояснюють "відчуттями", і не наводять абсолютно жодних аргументів. Звичайно ж, жодного слова про російські поразки на фронті не було сказано.

Нагадаємо, що Європарламент відправив Олександра лукашенка під трибунал - Данилов не дарма тролив "таргана"

Раніше повідомлялося, що масована ракетна атака держави-терориста: майже вся Україна без світла, попадання цивільними об'єктами

Також Європарламент офіційно визнав росію спонсором тероризму: путін привів свою країну до всесвітнього визнання .