Служба безпеки України продовжує перевірки УПЦ МП по всій країні. Цього разу правоохоронці відвідали Чернівецько-Буковинську єпархію, де виявили методички з Москви та застали священника в одному ліжку зі співаком із місцевого хору. Про це повідомляють у пресслужбі СБУ та особисті джерела порталу lb.ua.

Священнослужителі явно не очікували, що до них нагрянуть правоохоронці, адже за даними видання під час перевірки приміщення УПЦ (МП) на Буковині співробітники Служби Безпеки застали секретаря Чернівецької єпархії УПЦ МП Архімандрита Микиту у момент фізичної близькості з молодим хлопцем.

Обшук УПЦ МП. Фото: lb.ua
Обшук УПЦ МП. Фото: lb.ua

Обшук УПЦ МП. Фото: lb.ua
Обшук УПЦ МП. Фото: lb.ua

Втім, це далеко ще не все. За інформацією пресслужби СБУ, під час обшуків вдалося виявити методички з Москви, російське громадянство у керівництва єпархії та посвідчення окупантів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обшук УПЦ МП. Фото: СБУ
Обшук УПЦ МП. Фото: СБУ

"В результаті слідчих дій правоохоронці виявили документи, що підтверджують наявність російського громадянства у керівництва єпархіальних структур. Також викрито листування керівників єпархії зі своїми московськими кураторами, в яких вони отримують "методички" про "особливості" проведення церковних літургій після повномасштабного вторгнення" повідомленні СБУ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, прихід СБУ до Київсько-Печерської Лаври викликав справжню істерію у Кремлі.

Також наш портал інформував наступ на Київ, Харків та Чернігів: колишній співробітник СБУ про можливість росіян відкрити другий фронт.

Крім того, ми писали, що московський піп, який закликав жінок народжувати для війни, раптово дав дуба в Україні.