Олена Зеленська розповіла, скільки українці можуть протягнути без електрики: боротимуться роками

Перша леді України Олена Зеленська дала чергове відверте інтерв'ю, в якому розповіла про боротьбу українців у такий складний період. Готові боротися навіть у повній темряві. Жінка розповіла на весь світ про те, як довго українці готові терпіти те, що відбувається в країні, а головне заради чого. Їхня сім'я не стала винятком, і щодня їм доводиться переживати величезну кількість труднощів.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Тіна Кароль задерла ноги не гірше за Різатдінова і показала хутро: "Теплого кольору і натуральний теплий"

Відома українська співачка Тіна Кароль вирішила утеплити ноги, але не решту тіла. Спокуслива фотосесія від артистки вже у мережі. На знімках дівчина на білому тлі постановки в різних позах, і з одягу на ній тільки тепле зимове взуття, і білий костюм і шортів і короткий топ, який підкреслює струнку фігуру артистки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

Гороскоп на грудень 2022: Водоліям допоможуть зірки, Левам буде важко, а Овни кайфанут перед Новим роком

У грудні продовжить переважати енергія знака Стрільця. Цей час завжди насичений позитивними подіями. Життя представників кожного знаку зодіаку сповниться яскравими емоціями. Усі справи, які доведеться вирішувати наприкінці 2022-го, мають успіх. Але у грудні будуть дні, коли доля виявить особливу прихильність до кожного. Також весь грудень планета Марс, яка відповідає за активні дії, буде ретроградною, тому цього місяця не слід розпочинати нові серйозні проекти і купувати складну техніку.

Гороскоп. Фото: скриншот з відео
Гороскоп. Фото: скриншот з відео

Чоловік Насті Каменських Потап потрапив у вузьке місце: "З-під землі"

Відомий продюсер та виконавець Олексій Потапенко нещодавно ділився публікацією, у якій вирішив привітати російського пропагандиста зі святом.

"Ми прийшли з-під землі... Україна переможе та повстане", - пише Олексій в одному з останніх постів.

На знімку він у вузькому коридорі із зеленими стінами. Можна припустити, що це підвальне приміщення, куди він перемістився під час повітряної тривоги.

Алексей Потапенко, фото: Instagram
Алексей Потапенко, фото: Instagram

Цінники на помідори та огірки змінилися: скільки коштує літній салат в останні дні листопада

Швидкісне літо залишилося лише у спогадах, але популярні овочі продовжують радувати українців вітамінами та спогадами про теплі дні. Супермаркети у другій половині листопада оновили ціни, подорожчання торкнулося огірків та помідорів. Про це оприлюднив портал Мінфін, де щодобово моніторять зміни цін у супермаркетах країни.

Супермаркет. Фото: скриншот YouTube
Супермаркет. Фото: скриншот YouTube