Маразматична ведуча радянської програми "Надобраніч діти" Ангеліна Вовк та пропагандист Борис Корчевніков у застінках пропагандистської машини вигадали спосіб, як змусити українців скласти зброю.

Звісно, подібні плани діють тільки на зомбованих мешканців Московії, в уяві яких українські фашисти розпинають хлопчика у трусиках поливаючи кулеметним вогнем невинних російських солдатиків.

"Треба якось зупинити ту сторону. Щоб вони якось інакше поглянули на ці події. І я сказала своїй приятельці, що я візьму Хрюшу та Стєпашку і поїду туди, на фронт, і звернуся до українців. У мене є українська кров, я їм також казки читала, і може вони мене почують. І от би зазвучала ця музика, я б звернулася до них "Дорогі дівчата та хлопчики, що ви робите, зупиніться", – розщебеталася ведуча перед Корчевніковим який, як на диво, цього разу не ридав.

До речі, у хворих головах пропагандистів не виникло думки звернутися до своїх співвітчизників з вимогою припинити вбивати українців. Або ж бодай запитати у самих себе, за що гинуть ваньки на чужій землі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай, Путін готує замах на Лукашенка, щоб захопити Білорусь.

Видання RLI повідомляє, що Кремль готовий і хоче ліквідувати самопроголошеного президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка, щоб згодом контролювати їхню армію.

Вже зовсім скоро протягом найближчих днів, за даними аналітиків, на Лукашенка можуть вчинити замах. Згодом вони сліплять докази нібито причетності до цього України і, звичайно, Польщі "під керівництвом розвідки НАТО". І тоді у них з'явиться привід, щоби білоруські війська були втягнуті в бойові дії. А Білорусь була поглинена Росією та позбавлена ​​суверенітету.