Не повертайтеся до колишніх коханих! Хоча спокуса буде великою. Ретро Марс цього тижня тягне нас у минуле і свариться з Венерою.

Тож нічого доброго зі спроб реанімувати старі історії не вийде, бо немає миру між двома початками, інь та ян. Добре та безпечно займатися собою. Відкинути все і зберегти себе як основу, як штучну ялинку, на яку ви потім повісите гілки та іграшки. Намагайтеся почути себе, підбадьорювати, годувати здоровою їжею.

Овен

Овен
Овен

Тиждень сприятливий для матеріальної сфери, а також для всього, що пов'язане з облаштуванням побуту. На початку тижня з'являться гроші, але можливі витрати на облаштування будинку, наприклад, купівлю побутової техніки. Друга половина тижня закликає вас до ретельнішого підрахунку своїх доходів і витрат, інакше ви ризикуєте вибитися з рівноваги.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Ви маєте нелегке випробування, яке торкнеться вашого особистого життя. На початку тижня все виглядатиме добре, стосунки зміцнюватимуться. Але така ідилія може бути лише видимістю. І тоді внутрішні конфлікти, що скупчилися, можуть вирватися назовні і серйозно зіпсувати ваші відносини. Не накопичуйте образи та не відкладайте на потім вирішення проблем.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Емоції, які захлеснули вас останніми днями, повинні знайти мирніше русло, заспокоїтися і врівноважитись. Цей тиждень буде присвячений розумінню самого себе. Ці дні не підходять для спілкування з іншими людьми, оскільки вони можуть легко вивести вас з рівноваги. Присвятіть собі час.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Якщо ви ставите перед собою серйозні цілі і прагнете досягти небувалих вершин, то пам'ятайте, що доведеться пожертвувати чималим. Цього тижня підвищаться працездатність та потяг до матеріальних цінностей. Події віщують успіх у справах, але тільки тим, хто готовий йти до кінця, тому що в процесі досягнення мети ви ризикуєте багато втратити.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Тиждень видасться непростим. У перші дні події, що відбуваються, можуть розчарувати. Занепад життєвих сил, втрата довіри до людей можуть призвести до депресії. Світ сприйматиметься у темних тонах, що посилиться негараздами у фінансовій сфері. У цей час не варто грати в азартні ігри, а також займатися будь-якими справами, пов'язаними з грошима. Набути спокою та відновити душевну рівновагу допоможуть родичі чи друзі.

Діва

Діва
Діва

Ви відкриті до світу, відчуваєте сильні почуття, хочете втілити фантазії в життя. У вас достатньо сил, особливо творчих, тож задумане можна легко реалізувати. Але бажань може бути так багато, що ви загубитеся в цій різноманітності і не зможете зробити вибір. Тому важливо зробити крок у правильному напрямку.

Терези

Терези
Терези

Для вас цей тиждень найсприятливіший. Буде чудовий настрій. Може з'явитися потяг до надмірностей у їжі і, звичайно, до веселощів. Але надмірне дитинство та непоміркованість можуть призвести до погіршення самопочуття, перенасичення і, як наслідок, емоційного виснаження надалі. Радійте життю, але у будь-якій веселощі знайте міру.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Тиждень буде присвячений лише зароблянню грошей та покращенню матеріального становища. Подібні устремління можуть призвести до того, що ви не помічатимете нічого, окрім роботи, і у всьому бачитимете лише вигоду. Можна стати рабом матеріального світу. Самі гроші до вас не підуть, їх доведеться заробляти, але це вам вдаватиметься якнайкраще на цьому тижні. А ось про відпочинок та інші радощі життя, мабуть, доведеться забути.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Події цього тижня можна назвати доленосними. Ви маєте вибір або дію, яка призведе до неоднозначного результату. У результаті ви або здобудете мир і спокій, або скинете з себе вантаж і здобудете свободу. Розірвати зв'язки з минулим і рухатися новим і незвіданим шляхом або ж залишитися в тому положенні, в якому ви зараз перебуваєте, і облаштовувати те, що є, - вибирати вам.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

За своє місце під сонцем доведеться боротися. Якщо ви хочете стабільності та спокою в будинку, то перш за все необхідно відстояти свою позицію, тим більше що сил та можливостей у вас буде достатньо. Почуття, що прокинулися, допоможуть у розвитку старих стосунків або появі нових. Ви можете легко контролювати свої почуття і не дозволите собі зробити щось в емоційному пориві.

Водолій

Водолій
Водолій

Не намагайтеся щось планувати. Довіртеся своїй інтуїції, внутрішньому чуттю, і воно виведе вас до потрібного результату. Відключіть розум, і отриманий результат перевершить усі ваші очікування. Сприятливий період для зав'язування нових стосунків, але ще сприятливіший - для розвитку вже існуючих та створення сім'ї. У цей час ви розумітимете інших людей без слів, співпереживатимете їм і допомагатимете.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Сприятливий час для воїнів за вдачею, а також мандрівників і всіх, хто звик добиватися результату, покладаючись лише на себе та свою рішучість. Сміливо рухайтеся вперед, жодні перепони не можуть вас зупинити. Перед вами відкриваються нові можливості та шляхи. Все, що вам залишається робити. - це тільки вирушити в цю подорож, невідому, але захоплюючу. Сприятливий час для фінансових починань, відкриття своєї справи чи вигідного вкладення.

Нагадаємо про гороскоп на грудень 2022 року: Водоліям допоможуть зірки, Левам буде важко, а Овни кайфанут перед Новим роком.

Раніше ми повідомляли про 5 знаків зодіаку, до кого гроші течуть рікою — хто ці везунчики.