Є причина, по якій ці три знаки стають чудовими друзями та винятково вміють давати поради та бачити людей такими, якими вони є.

Ці знаки зодіаку відомі своїми свіжими поглядами, вони можуть загубитися в тому, що здається іншим царством. Вони схильні сприймати чужі емоції та занурюватися (разом з усіма, хто перебуває в їхньому енергетичному чи фізичному просторі) у їхній глибині, схожій на цунамі.

Чутливість та емпатія. Фото: скриншот Youtube
Чутливість та емпатія. Фото: скриншот Youtube

Рак

Почуття Раків змінюються так само швидко, як припливи, що має сенс, враховуючи, що ними керує Місяць — планета, яка керує найглибшими частинами нас самих, почуттями та потребами. Раки мають особливу здатність підключатися до почуттів інших людей, але схильні засвоювати їх і боротися з тим, що інші насправді можуть мати на увазі. Це тому, що їхні інтуїтивні хіти завжди запрошують їх читати між рядків і підбирати невимовлені слова.

Вони надзвичайно співчутливі люди і щиро хочуть знати ваше серце. Від Рака можна лише багато чого поховати або приховати, його емпатія та інтуїція допоможуть їм побачити вас таким, яким ви є насправді, це звільняюче почуття знайоме тим, кого Рак любив.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Скорпіони

Ох, Скорпіони, як вас неправильно зрозуміли, але знову ж таки ви, ймовірно, віддаєте перевагу цьому, чи не так? Сповнений містичної енергії, Скорпіон управляється Плутоном, планетою, яка асоціюється з темрявою та оновленням. Попри те, що Скорпіони лякають деяких, вони, як правило, поважаються всіма — вони відчувають і переживають все, чого ви не припустите, виходячи з їх холоднокровності.

Риби

Завдяки тому, що Риби займають дванадцяте і останнє місце в Зодіаку, вони поглинають енергію всіх попередніх знаків. Адже мудрість приходить з віком. Цими старими душами керує Нептун (Бог морів у римській міфології), який представляє творчість, мрії та уяву. Підсвідомість Риб містична і мрійлива, тому вони здатні чітко бачити багато знаків і повідомлень. Їхня найбільша сила — це здатність відчувати емоції, які лежать під поверхнею, співпереживати та відповідним чином адаптуватися.

Нагадаємо, ми писали, що астрологи назвали два найщасливіші знаки Зодіаку наступного року Чорного Кролика – хто щасливчик.

Як повідомляв "Знай.ua" згорають від пристрасті: 3 гарячих знаків зодіаку найбільш емоційні в коханні

Також "Знай.ua" інформував перемога України, нові катаклізми чи хвороби: що принесе світові Чорний Водяний Кролик, характеристика 2023 року.