Зубну пасту можна використовувати не лише за її прямим призначенням, тобто для чищення зубів. Існує ще два корисні способи її застосування.

Як виявляється, зубна паста є дієвим засобом у розв'язанні деяких побутових завдань. То ж якщо є можливість зекономити на чищенні, чому б не скористатись такими лайфхаками.

Адже, як ви вже зрозуміли, її можна використовувати не лише для особистої гігієни. Про це розповідає Prostoway.

зубна щітка, фото Pxhere
зубна щітка, фото Pxhere

Два корисних способи застосування зубної пасти:

1. Чищення праски за допомогою зубної пасти. Виявляється, цей гігієнічний засіб чудово справляється з очищенням поверхні праски від бруду та незначного вапняного нальоту.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Адже її текстура має м'які абразивні властивості, завдяки чому й має можливість дбайливо попіклуватись про побутову техніку. Для цього необхідно нанести трохи пасти на холодну праску, потерти ганчіркою та змити водою.

2. Очищення брудних кросівок. Зубна паста є одним з найкращих способів чищення гумових частин взуття білого кольору. Її потрібно лише нанести на поверхню забрудненої речі та потерти старою зубною щіткою. Тепер просто змийте водою. То ж зовсім не потрібно купувати дорогі засоби для чищення, щоб позбутися бруду на улюблених кросівках.

Очищення праски, скріншот з відео
Очищення праски, скріншот з відео

Нагадаємо, чому при пранні потрібно додавати молоко: властивість продукту вас точно здивує

Як повідомляв "Знай.ua", українським дітям виплатять новий вид допомоги: хто і на яку суму претендує

Також "Знай.ua" писав, марно витрачені гроші: які дрова засмічують піч і не дають тепла