Українські супермаркети оновили цінники на низку популярних продуктів. Так, рис після подорожчання почав потроху падати в ціні. Також радують ціни на хліб та борошно. Як змінилася вартість цих продуктів, показує портал Мінфін.

Рис, який практично наздогнав за ціною гречку, трохи знизився в ціні. Так, довгий пропарений рис станом на 29 листопада у середньому пропонується у супермаркетах по 73,15 гривні за кілограм.

Супермаркет. Фото: Знай. UA
Супермаркет. Фото: Знай. UA

На місяць раніше цінник був на рівні 73,49 гривні за кіло. Також опустилася ціна на круглий рис – 74,67 гривні за кіло замість 74,85 гривні. Водночас цінник на довгий рис поки не тішить – 74,59 гривні за кіло, що помітно дорожче, ніж було у жовтні.

Ціни на рис. Фото: скрін Мінфін
Ціни на рис. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Батон "Румянець" у супермаркетах подешевшав з 22,24 гривні до 20,80 гривні за 450 грамів. Також трохи опустилася ціна на батон "Київський" нарізний 500 грамів - з 25,43 до 25,40 гривні.

Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін
Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін

Борошно торгової марки "Хуторок" коштує 20,90 гривні за кілограм. Ще місяцем раніше цінник був на рівні 21,99 гривні. Два кіло цієї ж муки також обходиться дешевше, ніж у жовтні - 38,33 гривні замість 39,43 гривні.

Ціни на борошно. Фото: скрін Мінфін
Ціни на борошно. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на аномально дорогі гречку та яйця знову змінилися: чи будуть ці продукти по кишені українцям.

Також наш портал інформував, ціни зростуть, але дефіциту не буде: наскільки доступними будуть продукти для українців у грудні.

Крім того, ми писали, в Україні до кінця року подешевшають три популярні продукти: які саме і в чому причина.