Вважається, що дзеркало є не таким простим предметом інтер'єру у кожному домі, як здається на перший погляд. Багато хто вірить у те, що дзеркальні поверхні мають здатність поглинати енергію людей.

Існують різноманітні прикмети про дзеркало, а в народних повір'ях вони завжди асоціювалися з чимось потойбічним. Наприклад, нерідко можна почути від бабусь, що довго дивитись у дзеркало не можна.

Враховуючи вірування у те, що дзеркальні поверхні мають здатність поглинати енергію людей, тому відповідно, чим довше ви дивитесь на своє відображення, тим більше вашої життєвої енергії забирає дзеркало.

Дівчина в дзеркалі, Tumblr
Дівчина в дзеркалі, Tumblr

З цієї причини хворим людям радять взагалі не підходити до дзеркала, адже воно забере енергетичні запаси, які ще залишилися. У результаті людина почуватиметься ще гірше.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відповідно й жінкам, які звикли годинами перебувати перед дзеркалом, наносячи макіяж чи роблячи зачіску, слід по іншому організувати ці справи. Краще суттєво скоротити час перебування перед дзеркалом. Оскільки цей предмет здатний забрати жіночу енергію, довге сидіння перед дзеркалом може негативно вплинути на зовнішній вигляд жінки.

Селфі в дзеркалі, Pinterest
Селфі в дзеркалі, Pinterest

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації