Українець розповів, як "Ощадбанк" нарахував йому борг за ненадані послуги, а згодом списав ці гроші з рахунку. Подробиці він розкрив у скарзі, яку опублікував на порталі Мінфін.

Клієнт розповів, що ще кілька років тому через рік після закриття картки Ощадбанк нарахував йому 500 гривень боргу за обслуговування рахунку. У відділенні йому порекомендували залишити все як є, оскільки це якась помилка та й вирішити її немає можливості.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

"Багато років тому через рік (!) після закриття картки нарахували мені -500 грн абонплату за пакет. Зробив кілька спроб обдурити людей, через листування та особисто у відділенні, щоб прибрали нарахування. У відділенні розводили руками" так, так, щось не те, але нічого зробити не можемо". Нехай, кажуть, так і висить -500 на закритому рахунку, потім спишеться", - пояснив українець.

Ощадбанк, фото: Знай.ua
Ощадбанк, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Втім, згодом із рахунку клієнта все ж таки списали нарахований раніше борг за послуги, які за фактом не були надані.

"І тепер вони у мене у воєнний час просто мовчки списують ці 500 грн за борг багаторічної давності, за ненадані послуги, через рік після закриття того пакета, за яким вони нарахували борг. Відправив питання-претензію — молчок. Просто огидні негідники, гірші за самих відчайдушних шахраїв", - обурився клієнт.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, ПриватБанк попередив власників кредитних карток про зміни: набули чинності нові умови.

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" влаштував українцеві телефонний "терор" у спробах нав'язати кредит.

Крім того, ми писали, українці з картами "Ощадбанку" опинилися без засобів для існування: навіть поїзди їдуть, а гроші немає.