Українські водії змогли трохи видихнути, оскільки зростання цін на пальне сповільнилося, а деяке пальне навіть почало дешевшати. Як змінилися цінники на бензин, дизельне паливо та скраплений газ показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Декілька днів поспіль на українських АЗС досить стрімко зростали ціни на пальне. Станом на 1 грудня темпи подорожчання сильно сповільнилися, а деяке паливо трохи впало в ціні.

АЗС, кадр з відео
АЗС, кадр з відео

Так, середня відпускна ціна на бензин А-95 преміум досягла позначки 51,39 гривні за один літр, що на 1 копійку дорожче, ніж фіксувалося в попередній торговий день. Бензин А-95 також практично не подорожчав і додав всього копійку - до 50,55 гривні за літр.

Бензин А-92 у середньому пропонується на українських АЗС по 50,25 гривні за літр. Якщо порівнювати із попереднім днем, то цінник упав на 11 копійок.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Дизельне паливо продається по 54,72 гривні за літр, що на 1 копійку дорожче за попередній торговий день. Цінники на скраплений газ залишилися стабільними – 28,71 гривні, як і днем ​​раніше.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, повний бак - недозволена розкіш: українські АЗС різко підняли ціни на бензин .

Також наш портал інформував, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав .

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як ажіотаж із генераторами вплине на вартість палива: чи буде дефіцит і в чому причина черг на АЗС .