Цього разу повний місяць 8 грудня за східним часом і 7 ​​грудня за східним часом. Останній і повний місяць року називають морозним місяцем або навіть сніговим місяцем, тому що він припадає на грудень.

Духовно це означає, що обставини холодні й темні в той час, який також є перехідним періодом, щоб ввести ковток свіжого повітря та дає можливість сподіватися на світліші речі в майбутньому.

Повний місяць, скріншот з відео
Повний місяць, скріншот з відео

Овен (21 березня – 19 квітня)

Вогняний баран може бути жорстоко чесним і невідфільтрованим. Це може скуйовдити кілька пір’їнок, але їм не варто хвилюватися про те саме, оскільки їхню автентичність оцінять у довгостроковій перспективі.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Цей земний знак може потребувати допомоги, оскільки у них багато чого на тарілці. Хороша новина полягає в тому, що допомога не за горами, і вам потрібно лише попросити про неї.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Соціальний метелик усіх 12 знаків зодіаку, Близнюки, будуть популярні, оскільки до них потягнеться багато людей. Але ключ до того, щоб пережити цей період, полягає в тому, щоб встановити деякі важливі межі та віддати собі пріоритет, на який ви заслуговуєте.

Рак (21 червня – 22 липня)

Емоційний рак може мати нові шляхи, щоб потурати своїй духовній стороні. Вони також повинні більше довіряти процесу, а не хвилюватися про майбутнє.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев буде надзвичайно впевненим у собі, і інші знаки можуть справді рівнятися на них, оскільки вони, будучи природженими лідерами, повинні зцілювати людей без осуду.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Дівам радимо хоча б раз зробити крок назад і розслабитися. Найкращий спосіб впоратися з тривожними думками, типовими для цього повного місяця, — це просто розслабитися та розслабитися.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Для цього повітряного знака можуть бути серйозні моменти роздумів. Терези, можуть прийняти рішення зробити кращий вибір цього нового року.

Скорпіон (22 жовтня – 21 листопада)

У цього допитливого і пристрасного водяного знака можуть бути деякі непорозуміння з боку близьких. На вас чекають великі речі, оскільки ці проблеми, швидше за все, вирішаться самі по собі. До того часу їм радимо тримати своє коло тісним і тісним.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Цілком імовірно, що цей вогняний знак може стати трохи надто самовпевненим і приймати неправильні рішення завзято. Завжди краще двічі подумати, перш ніж діяти за своїми імпульсами.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Речі можуть здаватися трохи похмурими для Козерога, але срібна підкладка тут полягає в тому, що їхнє майбутнє містить великі можливості, і їм просто потрібно витримати кілька бурхливих ночей, перш ніж ковзати прямо на світло.

Водолій (20 січня – 19 лютого)

Цьому повітряному знаку потрібно бути обережним щодо того, кого вони підпускають близько, оскільки не всі енергії є для них корисними наразі.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Настав час залягти на дно, оскільки їх можна буде спровокувати. Їм потрібно ковзнути у свій звичний уявний світ, щоб впоратися з цим.

Нагадаємо, ми писали, що чим може бути небезпечна грілка: основні правила використання та категоричні заборони.

Як повідомляв "Знай.ua" олів'є залишить українців без заощаджень на чорний день: як сильно подорожчав святковий салат за рік.

Також "Знай.ua" інформував, Оля Полякова зробила найважче, "повернувшись у минуле": "Схожа на ляльку".