День святого Миколая, Різдво та Великдень: як зміняться дати улюблених свят при переході на новий календар

В Україні порушили питання про перехід на новий календар. Хоч і не відомо, коли буде ухвалено рішення, пропонуємо ознайомитись на які дати припадають православні свята, якщо відзначати їх за західним стилем.

19 грудня велике свято — день Миколая Чудотворця
19 грудня велике свято — день Миколая Чудотворця

Російські окупанти вішають мирних українців на Луганщині

Журналіст та блогер Сергій Стерненко оприлюднив фотографії убитих російськими окупантами українців на Луганщині. На фото - людей повісили, з написами на картонках "Я допоміг ворогу" або "Я - зрадник народу". На своєму Twitter-акаунті Стерненко оприлюднив скриншот убитих, та реакцію, яку опублікували на телеграм-каналі російського пропагандиста Позднякова, щоб мати доказ проти звинувачень у "вигадках".

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Які продукти потрібно покласти дитині у тривожну валізку: корисні поради для батьків - тепер ніякої паніки

Українці від 24 лютого живуть в екстремальних умовах, а з приходом зими та частими відключеннями електроенергії, вони стали зовсім нестерпними. Проте українці дивують своєю силою та витривалістю і намагаються якнайкраще облаштувати своє життя навіть у такій ситуації.

Тривожна валізка, скріншот з відео
Тривожна валізка, скріншот з відео

Про що не сказали українцям стосовно генераторів: багатьом захочеться скасувати покупку

Юристка розповіла українцям, про що мовчать в новинах про відшкодування покупки генераторів. Вона звернула увагу на те, що у цій ситуації є й інша сторона, на яку ніхто не звертає увагу. Відповідний допис з'явився на інстаграм-сторінці юристки Лесі Михайленко. Вона радить, спершу ознайомитися з її дописом перед тим, як пропонувати покупку генератора через ОСББ.

Генератор, скріншот з відео
Генератор, скріншот з відео

Пенсію нараховуватимуть з нових зарплат, що зміниться для українців: роз'яснення від ПФУ

Пенсійний фонд України затвердив показник середньої заробітної плати за третій квартал 2022 року. Цей показник згідно із законом «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» враховується для розрахунку пенсії. Про це повідомляє пресслужба ПФУ.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube