Ми витрачаємо на роботу 8 годин на день, 5 днів на тиждень, що є значною та вагомою частиною нашого життя, тож якщо ваша робота нагадує вам каторгу - рішуче звільняйтеся.

Олександр Висоцький, засновник компанії Visotsky Inc назвав 5 ознак того, що треба якомога швидше звільнятися. Експерт зазначає, дехто знаходить своєрідний вихід із ситуації з ненависною роботою — накопичують гроші або отримують спадщину, а потім здають нерухомість в оренду та їдуть у теплі країни.

Ковбасний цех, Скрін відео YouTube
Ковбасний цех, Скрін відео YouTube

Некомпетентність

Якщо ви бажаєте стати професіоналом — навчайтеся. Зараз у відкритому доступі є тисячі курсів, відео та статей – вони допоможуть розібратися практично у будь-якій роботі, а якщо ставати фахівцем у своїй справі ви не хочете, краще якомога швидше оберіть інший шлях.

Хаос у роботі компанії

Якщо компанія, де ви працюєте, не організована. Ніхто не знає, хто і за що відповідає, люди з'являються та зникають, прилітають проблеми, які взагалі не мають стосунку до роботи.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Виходи два. Перший — донести до керівництва, що в компанії потрібно наводити лад. Якщо начальство не має з цим згоди, то розумніше просто йти та шукати іншу роботу.

Некомпетентний керівник

Талановиті фахівці не повинні працювати в компаніях, які я називаю "кузнями кадрів". Це явище, характерне для малого бізнесу, де є 5–10 співробітників, а керівництво просуває ідею, що вони — "родина". Але сильним та перспективним співробітникам тут не варто затримуватись.

Ви займаєтеся не своєю справою

Всі люди мають свої таланти. Але трапляється так, що через збіг обставин ми стаємо радіоелектроніками та юристами, хоча в глибині душі хочемо не цього. Або ви виросли у сім'ї лікарів, тому мови про вибір іншої професії навіть не стояло. Деколи ми навіть не замислюємося, чи підходить нам наша робота.

Нагадаємо, ми писали, що виходів одразу кілька: що робити українцям, яким не вистачить стажу для пенсії у 2023 році.

Як повідомляв "Знай.ua" коли потрібно обов'язково класти вологі серветки у пральну машинку: ви точно не здогадаєтеся.

Також "Знай.ua" інформував, простий рецепт морквяного печива: для тих, хто стежить за фігурою, але любить солоденьке