Путін шукає, куди бігти після поразки в Україні: вже купують нерухомість

У разі поразки війни в Україні шляхи готові евакуюватися до Південної Америки, принаймні таку легенду розповідають наближені до Кремля джерела. За словами екс-спічрайтера Путіна Галлямова, проект називається "Ноїв ковчег".

Володимир Путін, кадр із зустрічі з матерями
Володимир Путін, кадр із зустрічі з матерями

Вікторія Булітко з "Дизель шоу" перетворилася на снігову королеву: ці очі - чистий лід

Популярна українська актриса, гумористка, ведуча, зірка "Дизель шоу", а також рудоволоса красуня Вікторія Булітко вирішила порадувати своїх шанувальників цікавим відео, яке виконане у стилі уповільнення.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

Хліб усьому голова, але не всім по кишені? Українські виробники борошна попередили про різке подорожчання

Багато українських компаній, які займаються переробкою пшона під кінець листопада 2022 року підвищили ціни на борошно. Сумнівів немає, що поштовхом до такого кроку стали аварійні відключення світла. Поступове подорожчання сировини для переробки та зростання собівартості виробництва борошна є наслідком необхідності частого використання генераторів через аварійні відключення електроенергії.

Хліб, фото: Знай.ua
Хліб, фото: Знай.ua

Оля Полякова вперше розповіла, як брехнею мало не загробила доньку Машу: "У неї не було цього діагнозу"

Нові випуски шоу "Дорослі дівчатка" з Машею Єфросініною та Олею Поляковою виходять нерегулярно, все через війну. Нещодавно телеведуча все ж таки зважилася приїхати до "Королеви ночі" до Грузії, де та бере участь у шоу "Танці з зірками" і відзняти новий "містичний" випуск шоу. Його темою стало: "Відьмацтво, привороти, ворожіння та магія". Очевидно, цей випуск відгукнеться у багатьох українок.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Їсти не можна голодувати: чи зможуть українці у 2023 році купити "чорний" хліб

Для наших читачів, які дивуються, що незабаром може закінчитись безкоштовна роздача хліба для пенсіонерів, є кілька важливих новин. Насамперед розповімо, що на Всеукраїнську асоціацію пекарів очікуєте скорочення житніх сортів хліба у 2023 році.

Хліб. Фото: Youtube
Хліб. Фото: Youtube