Багато хто знайомий з тим, у який сезон улюблені фрукти та овочі можна їсти, і коли не варто. Взимку переважно продають тепличну продукцію, а вона не несе багато користі організму людини.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯкщо все ж таки деякі не в курсі про особливості вибору продуктів взимку, варто ознайомитися з їх списком. Споживачів попереджають, що вони можуть серйозно нашкодити здоров'ю.
Що варто виключити з раціону
Спаржу пропонують у магазинах цілий рік. Проте їсти її рекомендують лише навесні та у свіжому вигляді. Все тому, що в цей період в ній міститься більше корисних вітамінів. Кулінари також зазначають, що взимку спаржа не така смачна та жорстка.
Взимку свіжі помідори їсти не варто, тому що врожай збирають влітку та восени, а тепличні не відрізняються корисністю та гарним смаком.
Наразі споживачам скрізь продають фасовану зелень у пакетах. Однак така попередня підготовка до споживання - миття та нарізування, часто призводить до зниження вмісту вітаміну С.
Гострий перець чилі любить багато хто, проте в холодну пору року їсти його не радять. Краще обрати щось легкозасвоюване - чорний перець або імбир.
Свіжий горох взимку виявиться крохмалистішим, але аж ніяк не солодким і смачним. Це стосується і свіжої кукурудзи.
Нагадаємо, забудьте про ці продукти, якщо болить горло: вони лише погіршують стан
Раніше ми писали про те, як врятувати електроприлади під час вимкнення електрики.
Як повідомляв Знай.ua, щоб взуття не промокало під дощем і снігом: простий секрет, який врятує ваші ноги і черевики