Експерт спрогнозував, коли може закінчитися війна в Україні - у путіна більше немає сил тримати все під контролем

Стало відомо про те, скільки ще росіяни зможуть воювати в Україні, і чи війна закінчиться найближчим часом. Невеликий прогноз експерта.

Про це повідомив військовий експерт полковник запасу СБУ Михайло Притула в ефірі телеканалу "Еспресо".

За його словами, все веде до того, що війна в Україні завершиться навесні 2023 року і станеться це з повною поразкою росіян. Все тому, що у них немає доходів, і зазнають великих військових втрат починаючи з 24 лютого.

Військові ЗСУ. Фото: Youtube
Військові ЗСУ. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Ігор Крутой публічно образив Олю Полякову разом із іншим продюсером: "Дупло прийшло, дівчина без голосу"

Українська співачка та актриса Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. Оля Полякова та Маша Єфросиніна минулого року презентували на YouTube новий спільний проект - "Дорослі дівчатка". Шоу у форматі душевних та відвертих жіночих розмов знаменитостей на кухні дуже стрімко зібрало масу позитивних реакцій.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Українські партизани готують Мелітополь до визволення: все як у Херсоні

В окупованому Мелітополі мешканців почали готувати до того, що незабаром ЗСУ вже зайдуть у місто. Херсонський сценарій повторюється. Справа в тому, що в окупованому місті Мелітополь, що у Запорізькій області, місцевих жителів почали попереджати про швидке контрнаступ Збройних сил України. Тобто місто знову буде вільним, і окупанти знову бігтимуть далеко.

Українські захисники, фото: Facebook
Українські захисники, фото: Facebook

Колишня "Холостячка" Мішина показала в трусиках, що втратив Еллерт: "Бутерброд із дівчат"

Актриса, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина якось показувала дивовижне відео, щоб розповісти, що лише кожен з нас є відповідальним за свої життя, будучи у Венеції. Зараз колишня "Холостяка" опинилася в одних трусиках перед камерою, демонструючи всі свої вміння з самого ранку. Вона робить досить популярну вправу для тих, хто хоче мати тонку талію та плоский животик – вакуум. Але цікаво не це, бо те, як актриса це показує. На відео вона постала в спідній білизні - у чорних трусах і в топіці.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Переселенцям загрожує покарання за неявку до військкомату: розцінюють як ухилення від служби

Держава з початком війни надала українцям, які змушені залишити власні будинки, статус ВПО. Однак, навіть будучи далеко від дому, вони повинні стати на військовий облік.

Військовообов'язані переселенці мають стати на військовий облік у регіонах фактичного проживання. Про це нагадують у порталі "На пенсії".

Військкомат в Україні, фото eadaily
Військкомат в Україні, фото eadaily