Неприємний запах взуття є причиною суттєвого дискомфорту. Проте дуже часто вивести його буває складно. На щастя існують надійні способи, про які не кожен знає. Спробуйте - і переконаєтеся у їхній ефективності.

Нижче наведено декілька простих хитрощів, які допоможуть вам більше не страждати від цієї проблеми. Щобільше, вам не знадобиться жодної хімії та дорогих продуктів.

Хитрощі, які допоможуть впоратися з неприємним запахом взуття:

1. Приємні аромати. Візьміть пару старих шкарпеток і заповніть їх лавандою, м'ятою, сушеними шкірками апельсинів та лимонів. Для посилення ефекту можна додати кілька крапель будь-якої ефірної олії. І вже за кілька годин за допомогою цього способу можна усунути неприємний запах.

лаванда, скріншот
лаванда, скріншот
скриншот, ютуб

2. Розпушувач для тіста. Виявляється, цей продукт здатен усувати неприємні запахи. Його застосовують наступним чином: потрібно розподілити невелику кількість засобу у взутті та залишити на кілька годин. Після цього прибрати залишки порошку. Що цікаво, подібний ефект має також сода.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

3. Наповнювач. У цьому вам доведеться позичити у вашої кішки, якщо у вас є домашні улюбленці, трохи наповнювача для лотка. Він не лише усуне неприємний запах, але й видалить вологу. Бажано залишити наповнювач у взутті на всю ніч.

кошеня, фото Pxhere
кошеня, фото Pxhere

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації