На сьогодні росіяни, коли війна в Україні торкнулася безпосередньо їх самих, почали підтримувати ідею переговорів. Проте Крим віддавати вони не готові, але добре, що їх питати не буде ніхто.

Про це свідчать результати опитування, яке було проведено серед мешканців країни-терориста у листопаді місяці столичним Левада-центром, а також Радою Чикаго у глобальних справах.

Опитування серед росіян, скріншот з відео
Опитування серед росіян, скріншот з відео

Результати показали, що росіяни сьогодні вже готові до мирних переговорів, проте в них немає жодного сенсу. Вони не погоджуються на те, щоб російські війська залишали окуповані українські території, включаючи Крим.

"Коли у питання включені конкретні витрати на війну – завищені ціни та ризик для життя солдатів – ще більший відсоток обирає переговори, а не продовження військових дій", – йдеться у звіті за результатами опитування.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Окупанти у місті, фото з вільних джерел
Окупанти у місті, фото з вільних джерел

Незрозуміло, на що вони готові піти заради цих мирних переговорів, оскільки вони не мають наміру відступати з українських територій, а це може означати лише одне для українських захисників - воювати доти, доки вся територія не буде зачищена від цих терористів. Або, поки вони самі не усвідомлюють, що війну їм уже не виграти.

"Солідна більшість росіян вважають неприйнятною повернення Україні Криму (78%) або окупованого Донбасу (66%)", – йдеться у звіті.

Росіяни. Фото: скрін youtube
Росіяни. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що з'явилися нові деталі з дитинства російського диктатора путіну, як був на соціальному дні, так і залишився.

Раніше повідомлялося, що росіяни на окупованих територіях почали активно влаштовувати "розмови про важливе" перед контрнаступом ЗСУ: маніпулюють дітьми

Також російська пропаганда знайшла "справжню" причину, чому їм не вдалося виграти інформаційну війну - винне училище у Львові