В Україні спостерігалося помітне зростання цін на бензин, дизпаливо, яке було спровоковано, зокрема підвищенням попиту на пальне через активне використання генераторів. Наразі ситуація почала стабілізуватися. Які цінники на бензин, дизель та автогаз виставили АЗС, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Станом на 15 грудня зростання цін на пальне практично припинилося, але при цьому трохи подорожчали деякі види бензину. Дизельне паливо та скраплений газ - без змін.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, середня відпускна ціна на бензин А-95 преміум становить 52,42 гривні за літр, що на 1 копійку дорожче, ніж попереднього торгового дня. Цінник на бензин А-95 утримався на місці – 51,61 гривні за один літр. Бензин А-92 додав у ціні 4 копійки та в середньому відпускається по 51,30 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дизельне паливо в середньому пропонується по 55,02 гривні за літр. Якщо порівнювати з попереднім торговим днем, цінник залишився на тому ж рівні. Також утрималася ціна на скраплений газ – 29,52 гривні за один літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як ажіотаж із генераторами вплине на вартість палива: чи буде дефіцит і в чому причина черг на АЗС .

Також наш портал інформував, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав .

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як ажіотаж із генераторами вплине на вартість палива: чи буде дефіцит і в чому причина черг на АЗС .