Білорусь готується до війни проти України: Генштаб навів докази

Заступник Начальника Головного Оперативного Управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов на брифінгу заявив про те, що Білорусь, швидше за все, все ж таки готується до участі у війні проти України. До останнього не відомо, чи це станеться насправді. Однак останні дії, які відбуваються поблизу наших кордонів, говорять про те, що підготовка все ж таки відбувається. Так, в областях Білорусі створюють територіальну оборону.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео

Ф'юрі обіцяє порвати Усика: "Змусив плакати Ентоні Джошуа"

Тайсон Ф'юрі пообіцяв перемогти нокаутом Олександра Усика під час їхнього бою і має намір зробити заяву про свою перевагу над Ентоні Джошуа. Наразі Усик та чемпіон WBC Ф'юрі ведуть глибокі переговори про зустріч у беззастережному протистоянні за всі чотири пояси у лютому чи березні 2023 року.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Не даючи приводів для оптимізму, Ф'юрі сказав про бій Джошуа: "Я можу вам гарантувати, що ви цього не побачите на 100%".

Ф'юрі. Фото: Youtube
Ф'юрі. Фото: Youtube

Скільки українцям доведеться віддати за ялинку на Новий рік: ціни стартують від 550 гривень

В Україні у багатьох містах вже відкриваються перші ялинкові ярмарки, проте придбати новорічну зелену красуню можна і в інтернеті. Реалізатори пропонують не лише живі дерева, а й штучні ялинки. Про це стало відомо завдяки сюжету одного із українських телеканалів.

Штучна ялинка. Фото: скрін youtube
Штучна ялинка. Фото: скрін youtube

Надя Дорофєєва зняла, як різко розлютився Кацурін в ліжку: "Смердить шкарпетками"

Якось недавно Надя Дорофєєва нарешті відповіла за те, чим її знову активно почали дорікати після початку повномасштабної війни з Росією. Зараз Надя Дорофєєва продовжує ділитися усілякими фотографіями та відео, на яких присутній її новий коханий – Михайло Кацурін. Цього разу вони в ліжку та хлопцю треба було трохи попрацювати над новим роликом, що не завадило співачці залитися сльозами від сміху.

Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube
Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube

Перерахунок пенсій у грудні: як змінилися виплати для всіх категорій громадян

Наші читачі вже знають, що з 1 грудня 2022 року в Україні розмір прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб з 2027 до 2093 гривень підвищено або на 66 гривень. Виходить, що мінімальна пенсія не може бути нижчою за цю суму. Також мінімальна пенсія не може бути меншою за 2500 гривень у пенсіонерів до 70 років зі страховим стажем чоловіків не менше 35 років, жінки – не менше 30 років.

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube