Кожну дівчину хоч раз хвилювала проблема живота, що випирає. Ми знаємо, що це грудочка нервів, який має практично кожна, але це не поясниш атласним приталеним вбранням, яке його ще й підкреслюють.

Оскільки наближається новорічна ніч, робочі корпоративи та інші заходи, то хочеться виглядати ідеально, не ховаючись за балахонистими шатами. Спеціально для цього існують методи приховати випираючий низ живота: як моментально (візуально), так і більш тривало, що призведе до реального зменшення цієї ділянки тіла.

Таня Федорищева, схуднення. Фото: Знай.ua
Таня Федорищева, схуднення. Фото: Знай.ua

Турецька модель Холуд Бріче щедро ділиться своїм секретом зменшення низу живота з шанувальниками.

У своєму блозі турецька модель показала себе з випираючим животом. А потім продемонструвала ефектне вирішення проблеми. Проста хитрість прибирає живіт лише за кілька секунд. І все це без виснажливої ​​дієти та багатогодинних занять у спортзалі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Візуально схуднути допоможе наступний прийом:

  • надягти вузькі джинси (як варіант скіні, якщо дозволяє фігура);
  • затягнути ремінь на останній допустимій дірочці.

Це все. Випряміть спину і подивіться у дзеркало. Ви побачите, що не лише візуально пропаде живіт, а й ви "втратите" кілька кілограмів. Сама модель жартівливо називає цю хитрість "натягни штани до горла".

@kholood.breiche

Went from 20 to 10% body fat #bloating #bloatingtips #guthealth

♬ original sound - b0ul3vard🧛🏻‍♀️

Але це працює "на раз". А можна якось позбутися животика, що випирає, назовсім або хоча б на більш тривалий час? Так можна.

Як позбутися живота без виснажливої ​​дієти та спорту

Бажання дійсно схуднути і позбутися випираючого живота цілком природно. Та ще й без дієт, що виснажують фізичних вправ. Схуднути допоможуть прості поради:

  • випрямтесь, розправте плечі;
  • пийте більше води;
  • слідкуйте за гормонами;
  • ретельно пережовуйте їжу;
  • займайтеся "ледачою" гімнастикою.

Зверніть увагу на останній пункт. "Ледача" гімнастика потрібна, щоб м'язи запам'яталиположення при запалому животі. Для цього ляжте на диван, помістіть ноги на якусь височину, а під поперек покладіть невеликий валик (наприклад, скручений рушник). У такому положенні щодня проводьте по 20 хвилин. Вже за кілька тижнів ви побачите позитивний ефект.

Схуднення, тренування. Фото: Знай.ua
Схуднення, тренування. Фото: Знай.ua

Нагадаємо, ви спите, а жир спалюється - чай, який попрацює для вас замість походу до спортзалу.

Раніше ми повідомляли, як схуднути, коли після 18-ти "тягне" до холодильника: дієтологи спростували міф про зайві кілограми.