У неділю, 18 грудня 2022 року, о 17.00 за київським часом відбудеться фінал Чемпіонату Світу з футболу, який проходив у Катарі.

В останньому поєдинку між собою зустрінуться Аргентина та Франція. Минулого разу на ЧС, 2018 року... у країні-окупанті, Франція здолала Мессі та команду з рахунком 4:3 у 1/8.

Ліонель Мессі, фото: Instagram
Ліонель Мессі, фото: Instagram

ЗаразCNNзаявляє, що FIFA відхилила пропозицію Президента України Володимира Зеленського виступити перед уболівальниками перед матчем. Офіс глави держави пропонував футбольній організації, щоб Зеленський виступив перед трибунами відеозв'язку, щоб нагадати всім про війну в нашій країні. Однак повідомляється, за даними журналістів, що переговори досі можуть продовжуватися.

"Ми думали, що FIFA хоче використовувати свою платформу для більшого блага", - заявив CNN українське джерело.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: Офіс президента
Володимир Зеленський, фото: Офіс президента

"Ми глобальна організація, і ми нікого не дискримінуємо", - сказав президент FIFA Інфантіно.

Варто зазначити, що Володимир Зеленський вже неодноразово з'являвся перед різними людьми на різних заходах, включаючи саміт G20, премію "Греммі", кінофестиваль Канна, спілкування зі студентами і так далі.

Нагадаємо, 37-річний Кріштіану Роналду повернувся в "Реал Мадрид" після вильоту з ЧС-2022: Анчелотті радий допомогти

Як повідомляв "Знай.ua", FIFA оскандалилися на ЧС-2022 і відібрали у іспанців прапор України: "Якісь стандарти"

Знай.ua писав, скандал на ЧС-2022 у матчі Англія-Іран: британських уболівальників розділили і принизили катарські охоронці