За останні кілька місяців ми розібрали дуже багато ситуацій, пов'язаних із нашими улюбленими домашніми улюбленцями.

Якось розповідали, що один хлопець вирішив поекспериментувати та прикріпив до нашийника свого котика камеру, щоб подивитися – що він робить у свій вільний час. І ділилися порадами, як вибрати хорошу ветеринарну клініку, щоб не погрожувати там свого улюбленця.

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

Але зараз ми відповімо на досить цікаве і дуже важливе питання – скільки ж котам потрібно води. Її потрібно десь утричі більше, ніж сухого корму. І міняти двічі на день, якщо ваш кіт на сухому кормі. Головне дуже добре мити миску від осаду, оскільки він може спричинити захворювання нирок.

Іноді варто придивитися до того, скільки ваш домашній улюбленець ходить у туалет. Якщо це кошеня, то по маленькому, в середньому десь 10 разів на день. Якщо кошеня, що підросло, - до п'яти разів на день, а ось доросла кішка - не більше 3-4 разів на день. Низьке споживання води може призвести до більшої концентрації сечі, через що розвивається хвороба нирок, сечокам'яна хвороба та різні форми циститу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Надія Матвєєва і котик, скріншот з відео
Надія Матвєєва і котик, скріншот з відео

Про це свідчить напружена поза, неспокійна поведінка біля лотка, часті, але ненасичені виділення, а також зміна кольору, рідини або навіть наявність домішок кров'яних згустків.

Нагадаємо, що хлопець начепив на котика камеру і розкрив таємницю, куди пушистики вічно пропадають: "Екшну більше, ніж у моєму житті"

Раніше ми повідомляли, чи забуде вас кішка після довгої розлуки? Українцям розповіли важливий нюанс, не поспішайте залишати пухнастика.