Стало відомо про черговий скандал, пов'язаний із нашими депутатами. Голову "Слуги народу" звинуватили у повазі до пораненого бійця Збройних сил України.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook і написав військовий, який за сумісництвом є юристом. Причиною скандалу став скандальний законопроект щодо забудовників.

Олег Симороз звинувачує голову партії «Слуга народу» Олену Шуляк у тому, що вона увірвалася до нього до лікарняної палати, і почала кричати. Чоловік перебуває на реабілітації після втрати обох кінцівок на Донбасі, і ще такий стрес.

Причиною скандалу стала критика законопроекту 5655 , який, за словами військовослужбовця, діє на користь будівельної мафії. Документ було прийнято загалом 13 грудня 228 голосами.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"Я звернув її увагу на кілька показових моментів: як цей злочинний законопроект нівелює мою боротьбу за збереження берегів Дніпра, як вона проштовхнула його на комітеті та в сесійній залі голосами ОПЗЖ і як вона проігнорувала зауваження НАЗК", - написав він.

Будівництво, фото: Знай.uа
Будівництво, фото: Знай.uа

Олена Шуляк одразу почала стверджувати, що чоловік отримав гроші за свою позицію, і тому вирішила приїхати до нього до лікарні та влаштувати скандал.

Військовий не має наміру залишати цю справу на самоплив, і хоче найближчим часом звернутися безпосередньо до президента.

Нагадаємо, що останній шанс урятувати міста від скандального закону про містобудування, це вето президента, - волонтер Криштафович

Раніше повідомлялося, що Кличко наклав вето на підтримку малого бізнесу: раніше сам і голосував за нього

Також, в Україні змінили правила реєстрації автомобілів, стало значно швидше та легше