Журналіст із телеканалу ISLND TV Володимир Петров викрив колишнього мера Харкова Михайла Добкіна, який ще влітку хизувався на різних фото та відео в інтернеті, будучи у військовій формі.

Це зараз один із популярних способів нагадати про себе... ним скористалися багато політичних "зірок" минулих років, про які всі вже давно мали забути. Але Петров зробив те, що треба було зробити ще давно. Як виявилося, Добкін збрехав про свою службу у ЗСУ... просто одягнув форму, побігав перед камерою на звільнених територіях і зник.

Михайло Добкін
Михайло Добкін

Михайло Добкін
Михайло Добкін

"Міша, все ху*ня, давай по новій!". Як виявилося Михайло Добкін збрехав про свою службу. Просто одягнув форму і зробив фотосесію на кшталт він в армії. Все як і думав", - заявляє Володимир Петров.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як доказ він надав відповіді з ранніх оборонних відомств, включаючи Міністерство Внутрішніх Справ, Міністерство Оборони та Службу Безпеки, в яких йдеться, що Михайло Добкін на службі не стоїть.

Михайло Добкін, фото: Facebook
Михайло Добкін, фото: Facebook

Михайло Добкін, фото: Facebook
Михайло Добкін, фото: Facebook

Михайло Добкін, фото: Facebook
Михайло Добкін, фото: Facebook

"Вигляд у документів сумнівний. Зараз усі без друку видають?", "Мабуть, наслідував приклад Порошенка, який весь упакований на повну, знявся, ніби на передовій і ще під такими обстрілами снарядами", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, росіяни обговорюють, що Михайло Добкін підірвав Кримський міст: "Виконав смертник із Харкова"

Як повідомляв "Знай.uа", "Міша, тобі ніхто грошей не дасть": Михайло Добкін на передовій викликав фурор серед українців

Знай.ua писав, Михайло Добкін опинився на передовій: і навіть без георгіївської стрічки, як у 2014 році