Геомагнітні "стрибки" спричинять нещодавні спалахи Сонця. Нестабільний стан магнітосфери Землі змусить багатьох людей долати наслідки геомагнітних коливань.

Дослідники Meteoagent повідомляють, що інтенсивність магнітних бур перейде з рівня 2 балів до 5 буквально за декілька годин і буде триматися такої потужності протягом 22 грудня.

Мігрень. Фото: кадр з Youtube
Мігрень. Фото: кадр з Youtube

23 числа інтенсивність коливань ослабне, але так само швидко "стрибне" до позначки у 5 балів 24 грудня.

Після цього до 28 грудня включно, хвиля геомагнітних коливань триматиметься на високому рівні. За показниками дослідників, інтенсивність у 5 балів спаде тільки 29 грудня і має дорівнювати 2 балам.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Вплив магнітних бур на людину, фото з вільних джерел
Вплив магнітних бур на людину, фото з вільних джерел

Впродовж 22, 24-28 грудня варто остерігатися впливу сонячних спалахів. Потужні магнітні бурі мають вплив на метеозалежних, людей з хронічними захворюваннями та літніх людей

Магнітні бурі. Інфографіка
Магнітні бурі. Інфографіка

Що робити, щоб зменшити вплив магнітних бур

  1. Намагайтесь знизити рівень стресу. Менше реагуйте на подразники, мрійте попри некомфортні обставини воєнного часу.
  2. Робіть легку ранкову зарядку в ліжку, а протягом дні не забувайте періодично гуляти та робити легеньку розтяжку для м'язів. Більше дихайте свіжим повітрям.
  3. Пам’ятайте про підтримання водного балансу. Поставте пляшку з водою поруч і пийте протягом дня, коли ваш організм відчує жагу. В зимовий час можете використовувати термокружку, аби вода довше зберігалася теплою і її було комфортно пити.

Нагадаємо, ми писали, що без них ніяк не обійтися: які продукти покращують здоров’я чоловіків.

Як повідомляв "Знай.ua" краще не переїдати: скільки мандарин можна з'їсти за один день і кому від них варто утриматися.

Також "Знай.ua" інформував, з постільною білизною не все так просто: як часто потрібно змінювати і як правильно прати.