Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", у якому більшість громадян отримують свої законні соціальні виплати, продовжує псувати нерви простим клієнтам.

Цього разу несподіване "оновлення", справа в тому, що співробітники одного з відділень вирішили трохи познущатися з пенсіонерки і змушували її купити папір, тому що в банку мабуть немає простого офісного паперу формату А4.

Про це стало відомо завдяки повідомленню доньки незадоволеної клієнтки на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

"Для актуалізації персональних даних пенсіонерка прибула до відділення за адресою Небесна Сотні, 13, де й отримувала пенсійну картку. Її відправила співробітниця банку до відділення по вул. І. Франка. Звідти її знову відправили до відділення по Небесній Сотні, 13. Знову ж таки хотіли відправити в інше відділення Це розваги таки у співробітників банку: грати в пінг-понг з людьми похилого віку, які найменш захищені верстви населення, ще й у воєнний час???

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Апогей: співробітниця відділення по вул.Небесна Сотня 13, на жаль, мама не запам'ятала її прізвище, вимагала від нього купити папір розміром А4 у кількості 15 листів, і тільки після цього він його обслужить, бо у відділенні немає паперу! Я вимагаю пояснень щодо цієї ситуації, писатиму скарги далі і прошу контакти керівника цього відділення. Це неподобство, це жах! Таким співробітникам сфери обслуговування протипоказано працювати з людьми, тим більше з людьми похилого віку та хворими!", - пише донька незадоволеної клієнтки.

Відгук доньки незадоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук доньки незадоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, сплатив покупку - залишився без товару та грошей: українець поскаржився, що ПриватБанк обібрав його до нитки.

Раніше повідомлялося, дешевше за гриби? У супермаркетах змінилися ціни на овочі, скільки просять за моркву, цибулю та гриби.

Також, помилка ціною 10 тисяч: українець розповів, як ПриватБанк залишив його без грошей.