Підсумки зустрічі Зеленського з Байденом - президент США нарешті зважився: "Ви дали зрозуміти, що готові"

Володимир Зеленський 21 грудня 2022 року відвідав США та поспілкувався з Джо Байденом особисто. Це був перший міжнародний виїзд президента України з початку великомасштабного військового вторгнення росії в нашу країну.

Володимир Зеленський та Джо Байден, фото: пресслужба ОП
Володимир Зеленський та Джо Байден, фото: пресслужба ОП

Як зміниться погода в Україні після Дня зимового сонцестояння: прогноз на 22 грудня принесе трохи весни

Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у четвер 22 грудня після Дня зимового сонцестояння. Наталка Діденко також відзначає, що за попередніми прогнозами, в Україні перше січня 2023 року буде без опадів та теплим. А новорічна ніч, а також перший день Нового року обіцяють бути із "плюсами".

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

День зимового сонцестояння, скріншот з відео
День зимового сонцестояння, скріншот з відео

Як не втратити соцвиплати з 1 січня 2023 року - більше "автоматом" не нарахують

30 листопада 2022 року набула чинності постанова Кабінету Міністрів України, в якій йдеться про припинення автоматичного нарахування державної соціальної допомоги та пільг під час військового стану. Внутрішньо переміщені особи, малозабезпечені сім'ї, самотні матері з 1 січня 2023 року мають знову оформлятися самостійно.
Крім дикого зростання цін на продукти харчування, українців ще турбує питання про те, чи виникне дефіцит. До цього є безліч передумов і експерти сперечаються на цю тему довго, але у Торгово-промисловій палаті поспішили заспокоїти споживачів.

Ціни на продукти. Фото: скрін youtube
Ціни на продукти. Фото: скрін youtube

Експерти розповіли водіям, чи економніше використовувати 92-й бензин замість 95-го: які це спричиняє наслідки

Стало відомо про те, наскільки економніше заливати в транспортний засіб 92-й бензин замість 95-го. Експерти дали кілька порад водіям. Практично кожен власник автомобіля на сьогоднішній день може значно заощадити на використанні транспортного засобу. Зокрема йдеться про використання того чи іншого типу палива.

Ціни на бензин, Мінекономіки
Ціни на бензин, Мінекономіки