До свого логічного завершення рухається грудень, який несе собою низку свят. 25 грудня відзначається Католицьке Різдво, яке з недавнього часу є не лише церковним святом, а ще й державним святом.

У 2022 році свято перепадає на неділю, а отже, незважаючи на війну, буде вихідним днем, коли можна зустрітися з рідними. На будь-якій урочистості доречні вітання як у віршах, так і у прозі. У цьому матеріалі ми підготували низку привітань у прозі, які будуть, до речі, як для родичів, так і для компанії друзів.

Католицьке різдво відзначається в середу 25 грудня, grekomania
Католицьке різдво відзначається в середу 25 грудня, grekomania

Приітання з Католицьким Різдвом в прозі

Дорогі господарі прийміть короткі, але душевні вітання! Багато років тому спалахнула Віфлеємська зірка, яка й досі висвітлює наші душі та помисли. Хочемо вам побажати, щоб щодня у ваших серцях панувала гармонія, душевний спокій та впевненість у завтрашньому дні. Божого вам благословення та успішних починань у всіх справах.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

****

Вітаю вас із католицьким Різдвом! Бажаю, щоб у душі завжди теплився вогник надії та віри. Надії на те, що все, що відбувається навколо нас, є недаремним, а віри у Всевишнього, який і надихає нас на здійснення добрих і чистих справ. Тільки з добрими помислами можна створити щось справді цінне та важливе. Отож, нехай на поріг вашого будинку входять тільки такі люди, які мають чисту душу та хоробре серце.

****

Таке світле церковне свято, як Різдво Христове, обов'язково приносить із собою добру звістку. Одні люди дізнаються, що можуть купити собі новий будинок, інші дізнаються, що в їхньому житті з'явиться дитина, а хтось дізнається, що вона цілком здорова. І все це є щастям для кожного з нас. Бажаю, щоб у свято католицького Різдва ви загадали те, що потрібно саме вам. І впевнений це бажання обов'язково здійсниться! Ангела-охоронця поряд і божого благословення!

****

Вітаю з католицьким Різдвом і побажати хочу, щоб це світле та велике свято подарувало добру надію та чисте кохання, неземне щастя та вірне благо, домашній затишок з ароматом ялинки та смаколиками на столі, дорогих близьких поряд та чудовий настрій.

****

У свято католицького Різдва побажати хочу світлої урочистості та добрих подарунків, ошатної ялинки та затишної атмосфери, веселих колядок та щедрих святок, щасливих чудес та допомоги небес. Бажаю переломити святковий хліб у колі дружної родини, побажати одне одному здоров'я та миру, подарувати близьким своє кохання та щирість.

На Різдво в прозі є безліч гарних поздоровлень, segodnya
На Різдво в прозі є безліч гарних поздоровлень, segodnya

Католицьке Різдво – це справжнє душевне свято та диво одночасно. Цього дня, як і в багато інших церковних свят, запалюються десятки сотень свічок, ставлячи які люди так просять про мир, гармонію та духовну близькість. Сьогодні у таке свято важливо усвідомити, що поряд є такі люди, які зуміють зрозуміти без слів, обійняти без дотиків та підтримати одним лише поглядом. Бажаю знайти і відчути це усвідомлення та міцно міцно закріпити його у своїй голові.

****

Моє гарне привітання у прозі я присвячую господарям цього будинку. Згідно з церковними наполяганнями, ви готові розділити з близькими все, що маєте: і дах, і шматок хліба і навіть готові допомогти зрозуміти іншому своє ремесло. І робите ви все це не за чиїмись вказівками, а згідно з велінням свого величезного серця. Іноді дивуєшся, як у такому відносно тендітному тілі таїться таке величезне і добре серце. Бажаю вам на своєму життєвому шляху зустрічати тільки таких людей, які будуть близькі вам за духом, зрозуміють вашу печатку і без будь-яких лестощів розділять з вами радість і душевний порив.

****

З новим роком ще рано вітати, тож моя проза на честь католицького Різдва. Я знаю ваша сила і віра міцна на стільки, сильно, що жодні бурі та негаразди її не зламають. Дорогі друзі я поспішаю вас привітати зі святом чистоти та духовності. Цього дня прийнято запалювати свічки та подумки дякувати, за все, що є у нас у житті. Перше за що я хочу подякувати, то це за наявність таких друзів у моєму житті. І тому хочу побажати, щоб душевна радість примножувалася, а всі біди проходили повз і навіть не торкалися вас. Нехай вам шлях завжди висвітлюється зірками і веде у істинно вірному напрямку духовності, честі та людинолюбства. Вся наша праця не марна, а всі ваші помисли я впевнений просто прекрасні. Зі святом дорогі!

Католицьке Різдво є державним святом, ivona.bigmir.net
Католицьке Різдво є державним святом, ivona.bigmir.net

Бажаю, щоби це Різдво і цей день запам'ятався безліччю приємних подій та моментів. Дзвінок від давнього друга, посмішка перехожого, відсутність довгих черг та наявність гарного самопочуття та настрою – все це вже й так є приємними подіями, які потрібно вміти помічати та отримувати від них насолоду. Ще хочу побажати, щоб ваш світ наповнювався справді важливими справами та думками. Адже думка це вже початок дії, тому дай Боже, щоб у вашій голові були лише світлі помисли. Божого вам благословення, величезного терпіння та розуміння своєї духовної сутності.

****

Католицьке Різдво стукає до нас у двері! Ти швидше йому відвари свої двері. Разом із різдвом до тебе щастя та гармонія прийшли, так, що милий друг ти їх чаєм напої. Пам'ятай, ти завжди про душу свою, про цінності та призначення. Нехай тепло та затишок завжди будуть у твоєму домі, а у справах, щоби ангели-охоронці допомагали.

Нагадаємо, що Миколи 6 грудня, Різдво 25 грудня, а Хрещення 6 січня: українці голосують за новий календар православних свят.